Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΑκρωτήριΣταυρός
  • € 425.000
  • 8.131
Περιγραφή
Οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 8.131 τ.μ. στο Σταυρό, στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου στα Χανιά. Το ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και έχει δόμηση 260 τ.μ. για κατοικίες. Είναι επίπεδο, γωνιακό, και βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία με απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα. Διαθέτει 2 προσόψεις 135μ κ 60μ σε ασφαλτοστρωμένη οδό πλάτους 8μ , και βάθος 50 - 95μ. Απέχει περίπου 450 μ. από τη θάλασσα.
Υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, όπως mini market, ταβέρνες, καφετέριες και φούρνος βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την ιδιοκτησία. Το παραθαλάσσιο χωριό του Σταυρού βρίσκεται 16 χλμ. βορειοανατολικά των Χανίων και έχει εξελιχθεί σε ανερχόμενη περιοχή για αγορά ακινήτων και κατασκευή τουριστικών υποδομών.

To Ακρωτήρι είναι μια χερσόνησος δίπλα στην πόλη των Χανίων όπου βρίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο, Ιωάννης Δασκαλογιάννης, στο νότιο σημείο του είναι ο κόλπος της Σούδας, το λιμάνι των Χανίων, απ όπου υπάρχει καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με Πειραιά και άλλους προορισμούς. Κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί από τα Χανιά στο αεροδρόμιο, θα συναντήσετε τους τάφους των Βενιζέλων απ όπου μπορείτε να θαυμάσετε τη θέα στην πόλη των Χανίων και στα Λευκά Όρη. Συνεχίζοντας φτάνουμε στον οικισμό των Κουνουπιδιανών όπου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο και η Πανεπιστημιούπολη. Σε αυτήν την πόλη θα βρείτε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να πάτε στα Χανιά και συνδέεται τακτικά με λεωφορείο με την πόλη. Πίσω από το αεροδρόμιο, στην ανατολική ακτή της χερσονήσου, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι τον κόλπο Σεϊτάν Λιμάνια, μια μικρή, αμμώδη, εντυπωσιακή, εξωτική παραλία. Συνεχίζοντας κατά μήκος της ακτής φτάνετε στις παραλίες Μαράθι και Λουτράκι, δύο αμμώδεις, οργανωμένες, δημοφιλείς παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Υπάρχουν αρκετά εστιατόρια όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας καλή κρητική κουζίνα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2509 - 16/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
8.131 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 425.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή