Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΦοινίκαςΑσώματος
  • € 600.000
  • 6.390
Περιγραφή
Πωλείται οικόπεδο, εντός οικισμού, συνολικής έκτασης 6390 τ.μ. στον Ασώματο (Φοίνικας), νότια του Ρεθύμνου. Το οικόπεδο είναι αμφιθεατρικό με ανεμπόδιστη θέα σε θάλασσα και βουνό , πρόσβαση από ασφαλτοστρωμένο δρόμο και μόλις 100μ από το χωριό. Είναι οικοδομήσιμο με δυνατότητα δόμησης 2.400 τμ για κατοικία (έχει ήδη διαχωριστεί σε 6 κάθετες) . Έχει μέσα ελαιόδεντρα και είναι κατάλληλο για τουριστική εκμετάλλευση.
Το σημείο του οικοπέδου, είναι κομβικό όπως και η περιοχή του Ασώματου αφού αποτελεί σταυροδρόμι για να επισκεφθεί κάνεις τη Μονή της Πρέβελης, τις παραλίες Δαμνόνι, Αμμούδι, Σκοινάρια και τον παραθαλάσσιο, τουριστικό οικισμό του Πλακιά που βρίσκεται σε απόσταση 5χλμ.

Το χωριό διαθέτει ένα μικρό σούπερ μάρκετ, ταβέρνα, ένα κατάστημα με χειροποίητα, ξύλινα διακοσμητικά και ένα λαογραφικό μουσείο, τα οποία είναι ήδη ιδιαίτερα δημοφιλή στους επισκέπτες. Τέλος, για τους λάτρεις της φύσης και της γεωλογικής μορφολογίας της Κρήτης, υπάρχουν αρκετά φαράγγια προς εξερεύνηση στην τριγύρω περιοχή όπως το φαράγγι το γνωστό φαράγγι του
Κουρταλιώτη. Ο νέος δρόμος που ανοίχτηκε πρόσφατα εξασφαλίζει την διαδρομή Ρέθυμνο-Ασώματος σε 35 λεπτά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2494 - 09/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
6.390 m²
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή