Μονοκατοικία βίλα Νωπήγεια, Δραπανιάς, Μυθήμνη

ΜυθήμνηΝωπήγεια
  • € 499.000
  • 4
  • 100
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Αυτή η βίλα 100τμ, με 3Υ/Δ και 2 μπάνια, σε οικόπεδο 248τμ σε απόσταση αναπνοής από την παραλία των Νωπηγείων, πωλείται. Αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος μονοκατοικιών.
Δεν είναι μόνο η παραλία που βρίσκεται στα πόδια της βίλας. Μια ιδιωτική πισίνα 20τμ βρίσκεται ακριβώς έξω από τη βόρεια γωνία του σπιτιού που πλαισιώνεται από ένα καλά περιποιημένο γκαζόν και μια βεράντα με πέργκολα περίπου 14τμ.
Στο εσωτερικό, μια άνετη ενιαία κουζίνα και τραπεζαρία συνδέονται με ένα μοντέρνο σαλόνι, βλέπουν βόρεια προς τη θάλασσα και την πισίνα και νότια προς μια υπαίθρια τραπεζαρία.
Στο αριστερό μισό του σπιτιού βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο, και το μπάνιο. Και τα τρία υπνοδωμάτια ανοίγουν στον κήπο και το αίθριο που περιβάλλει την αριστερή πλευρά της βίλας.

Το παραθαλάσσιο χωριό Νωπηγειά βρίσκεται 6 χλμ ανατολικά της Κισσάμου και 30 χλμ δυτικά των Χανίων. Είναι χτισμένο στην ανατολική πλευρά του κόλπου της Κισσάμου, δίπλα στη βάση του ακρωτηρίου Ροδόπου και μετά το ανατολικό άκρο της παραλίας του Δραπανιά. Δίπλα στο χωριό βρίσκεται μια μεγάλη παραλία, που εκτείνεται δυτικά μέχρι την Κίσσαμο. Η παραλία είναι αμμώδης με καθαρά και ρηχά νερά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2564 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 499.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή