Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚολυμβάριΜαραθοκεφάλα
  • € 650.000
  • 5+
  • 382
  • 3+
Περιγραφή
Κολυμπάρι Χανίων, πωλείται οικιστικό συγκρότημα 382 τμ σε οικόπεδο 2008τμ
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ προνομιακή μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία.
Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και οι εξωτερικοί χώροι πλήρως διαμορφωμένοι, με πορτοκαλιές, ελιές, κήπο με λουλούδια κ.λπ.
Μπαίνοντας στο κυρίως ακίνητο, που χτίστηκε το 1998, υπάρχει ένας διάδρομος. Στα δεξιά, υπάρχει μια πόρτα που οδηγεί σε ένα πολύ ευρύχωρο κλειστό γκαράζ με ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίων.
Αριστερά, υπάρχει η είσοδος ενός διαμερίσματος ενός υπνοδωματίου με σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο με μπανιέρα. Μια μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο του ακινήτου. Κάτω από τη σκάλα υπάρχει αποθήκη.
Στο δεύτερο επίπεδο αυτού του ακινήτου βρίσκεται ένα μεγάλο σαλόνι με μαρμάρινο τζάκι και συρόμενες μπαλκονόπορτες με φανταστική θέα στη θάλασσα και πρόσβαση σε μεγάλο μπαλκόνι. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο και 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ανεξάρτητα μπαλκόνια με θέα και μπάνιο.
Στο τρίτο επίπεδο θα βρείτε ένα επιπλέον βοηθητικό δωμάτιο με πλυντήριο, όπου με πρόσβαση σε μπαλκόνι. Όλα τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες έχουν σίτες και παντζούρια. Η βίλα είναι εξοπλισμένη με μονάδες κλιματισμού, κεντρική θέρμανση πετρελαίου με καλοριφέρ, ηλιακούς συλλέκτες για ζεστό νερό, επιπλέον δεξαμενή νερού, δορυφορική κεραία και σύστημα ασφαλείας.
Στο οικόπεδο θα βρείτε πισίνα 81 τμ σε μεγάλη βεράντα με φανταστική θέα στη θάλασσα.
Δίπλα στην πισίνα, υπάρχει μια δεύτερη κατοικία 2 επιπέδων κατασκευής του 2009.
Στο επάνω επίπεδο, υπάρχει ένα πέτρινο μπαρ, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ενσωματωμένη εγκατάσταση bbq, σαλόνι και μπάνιο. Στο κάτω επίπεδο, υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι, μια μικρή κουζίνα, ένα δωμάτιο-ντουλάπα με έτοιμες εγκαταστάσεις σωληνώσεων για πλυντήριο ρούχων. Διαθέτει δικό του ηλιακό πάνελ και γραμμή νερού.
Αυτό το εκπληκτικό ακίνητο προς πώληση είναι ιδανικό για διαμονή όλο το χρόνο, και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για οικογένειες και ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και το ήσυχο περιβάλλον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2614 - 07/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
382 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή