Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΘέρισοςΠεριβόλια
  • € 900.000
  • 5+
  • 458
  • 3+
Περιγραφή
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ 458 τμ σε οικόπεδο 1065 τμ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
Το κτίριο αναπτύσσεται σε 3 ορόφους με σοφίτα που προσθέτει μια πολύ γραφική πινελιά στη συνολική εσωτερική του διαρρύθμιση. Δίπλα στο κυρίως κτίριο υπάρχει στεγασμένος χώρος 150 τμ που χρησιμοποιείται σήμερα ως πλήρως λειτουργικός χώρος καφέ.
Το ακίνητο είναι ένα καταπληκτικό έργο μηχανικής, είναι ημιτελές και παρέχει τη δυνατότητα στον επόμενο ιδιοκτήτη να το αποπερατώσει βάση των απαιτήσεών του.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι όλα αυτά μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα καθώς το ακίνητο έχει ήδη όλες τις απαραίτητες άδειες.
Αποτελείται στο σύνολο από 9 υπνοδωμάτια 5 μπάνια (4 από τα οποία είναι ensuite) συν 5 ξεχωριστά WC. Υπάρχουν σχέδια και μελέτη για εγκατάσταση ασανσέρ που θα επικοινωνεί με όλους τους ορόφους.
Το ισόγειο είναι έτοιμο να κατοικηθεί, διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μεγάλο ενιαίο σαλόνι με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια, το κύριο μπάνιο, και ένα μεγάλο κλειστό γκαράζ .
Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν 2 ακόμη υπνοδωμάτια, μια βοηθητική κουζίνα και ένα πολύ ευρύχωρο σαλόνι με άμεση πρόσβαση στα μπροστινά μπαλκόνια με θέα στον χώρο της πισίνας. Εσωτερικές σκάλες συνδέουν όλους τους ορόφους μεταξύ τους.
Στον τελευταίο όροφο, θα βρείτε τα υπόλοιπα 4 υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο.
Το ακίνητο έχει μερικές ωραίες πέτρινες πινελιές στους εξωτερικούς τοίχους και η τοποθεσία είναι ιδανική τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για επαγγελματική εκμετάλλευση.
Είναι πολύ φωτεινό με πολλά παράθυρα που παρέχουν φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Στη μπροστινή αυλή υπάρχει μια μεγάλη πισίνα 62 τμ, ακριβώς δίπλα σε μια μεγάλη εξωτερική βεράντα που χρησιμοποιείται ως χώρος μπάρμπεκιου.
Μια εξαιρετική ευκαιρία για αυτόν που αναζητά να απολαύσει τις ανέσεις και τις δραστηριότητες που προσφέρει η γραφική πόλη των Χανίων, χωρίς τη φασαρία της ζωής του κέντρου. Η περιοχή όπου βρίσκεται το ακίνητο είναι κοντά σε πολλούς διάσημους προορισμούς των Χανίων τόσο την καλοκαιρινή όσο και τη χειμερινή περίοδο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2617 - 09/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
458 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή