Duplex 180 τμ, Κέντρο, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 320.000
  • 4
  • 180
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μονοκατοικία 180τμ, τριών επιπέδων, με εσωτερικό ανελκυστήρα από το ισόγειο μέχρι τον 2 όροφο, σε οικόπεδο 235τμ.
Κάθε όροφος αποτελείται από 60τμ. και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή αλλά και στους εσωτερικούς χώρους με πρωταρχικό μέλημα την ιδιωτικότητα των ατόμων που θα διαμείνουν σε αυτή.
Το ισόγειο είναι ένας ενιαίος χώρος (υπνοδωμάτιο) με μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο με ξεχωριστή είσοδο από το υπόλοιπο ακίνητο αλλά και με επικοινωνία με την εσωτερική σκάλα και τον ανελκυστήρα.
Ο 1ος όροφος είναι χώρος ενιαίος που αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, wc και μεγάλη βεράντα με θέα. Ο όροφος αυτός σχεδιάστηκε με κριτήριο τη συνάντηση των μελών που διαμένουν στην οικία παράλληλα με τις ανάγκες του χώρου εργασία για την παρασκευή των γευμάτων.
Στο 2ο όροφο βρίσκονται τα 2 υπνοδωμάτια. Ένα master υπνοδωμάτιο με βεράντα, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα εξοπλισμένη με σύστημα υδρομασάζ, με δύο νιπτήρες και το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει επίσης ανεξάρτητη βεράντα. Ο διάδρομος που οδηγεί στα υπνοδωμάτια είναι πλατύς, όπως επίσης και η έξοδο από τον ανελκυστήρα.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ντουλάπες με αποθηκευτικούς χώρους, που επιλέχθηκαν ώστε να μην επικρατεί ακαταστασία σε αυτές, και η τακτοποίηση και η εύρεση των πραγμάτων να είναι ευκολότερη.
Η μονοκατοικία θερμαίνεται και έχει ζεστό νερό από το ενεργειακό τζάκι, που διαθέτει με υψηλή απόδοση και ελάχιστη ρύπανση για το περιβάλλον. Υπάρχει δυνατότητα με απλή διαδικασία να μετατραπεί σε καυτήρα πετρελαίου μιας και υπάρχει όλη η εγκατάσταση. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και συναγερμό.
Τα κουφώματα αλουμινίου που επιλέχθηκαν προσφέρουν ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η κύρια είσοδο της οικίας είναι θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την ασφάλεια.
Η μονοκατοικία απέχει ελάχιστα μέτρα από Δημοτικό σχολείο, Γενικό Λύκειο, Super Market, παιδική χαρά και Θεατράκι.
realgbestate@gmail.com
www.realgbestate.com
τηλ. επικοιν.: +30 6981726070
(Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5082267 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή