• € 45.000
  • 1
  • 65
Περιγραφή
Πωλείται κτίσμα 65 τ.μ. στην Επισκοπή Ρεθύμνου σε οικόπεδο 260 τ.μ. Το κτίσμα είναι χαρακτηρισμένο στα συμβόλαια ως σταύλος αλλά υπάρχει άμεση δυνατότητα αλλαγής χρήσης. Πρόκειται για πετρόκτιστο πλακοσκεπές κτίσμα με έναν ενιαίο χώρο. Το κτήριο σίγουρα χρήζει ανακαίνισης ενώ ενδεχομένως ο νέος ιδιοκτήτης να μην έχει καμία χρήση για αυτό και να αποφασίσει την κατεδάφισή του, ούτως ώστε να εκμεταλλευτεί την δυνατότητα δόμησης του οικοπέδου η οποία φτάνει περί τα 160 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται στην καρδιά του παλιού χωριού μέσα στα γραφικά στενά σοκάκια. Οι χρήσεις για τις οποίες θα ενεδείκνυτο το ακίνητο είναι αρκετές. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί επαγγελματικός χώρος (ακόμη και υγειονομικού ενδιαφέροντος), αλλά και μόνιμη κατοικία ή κατάλυμα προς τουριστική εκμετάλλευση.

Η Επισκοπή απέχει 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης κι αρκετοί από τους μόνιμους κατοίκους ζουν εκεί και εργάζονται στο Ρέθυμνο. Ο χρόνος από και προς το Ρέθυμνο δεν ξεπερνά τα 15-20 λεπτά, κάτι που κάνει το χωριό έναν δημοφιλή προορισμό κατοικίας για άτομα ή οικογένειες που κατά βάση λειτουργούν στο Ρέθυμνο. Η Επισκοπή είναι ένα κεφαλοχώρι με πολλούς μόνιμους κατοίκους κι έτσι προσφέρει αρκετές ανέσεις και αυτάρκεια σχετικά με αγορά, υπηρεσίες, σχολεία και κοινωνικές δραστηριότητες. Επίσης, η αχανής παραλία της Επισκοπής απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από το χωριό προσφέροντας έτσι άμεση πρόσβαση στα πολυάριθμα beach bar και σε μία από τις ομορφότερες αμμώδεις παραλίες της βόρειας πλευράς του νομού.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5083387 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 45.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή