Δυάρι Μεσολογγίου, 60, Άνω Δάφνη, Δάφνη

ΔάφνηΜεσολογγίου, 60
  • € 800/μήνα
  • 3
  • 92
  • 3+
  • T
Περιγραφή
Το διαμέρισμα αποτελεί το ισόγειο μιας διώροφης κατοικίας (στην γωνία των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα στην Άνω Δάφνη) που βρίσκεται στην περιοχή του λόφου του Αγίου Ιωάννη Βουλιαγμένης, σε απόσταση 500 μέτρων από τον ομώνυμο σταθμό του ΜΕΤΡΟ, ενώ απέχει και 700 μέτρα από την Πλατεία Καλογήρων (Δάφνη- (σταθμός ΜΕΤΡΟ "ΔΑΦΝΗ") όπου υπάρχει τοπικό εμπορικό κέντρο και αγορά με μικρά και μεγάλα καταστήματα κάθε είδους καθώς και δημόσια καταστήματα, π.χ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΔΕΗ, Τράπεζες κλπ.
Σε απόσταση 250 μέτρων απο την κατοικία, υπάρχει στάση λεωφορείου για το κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά (Ηλιούπολη-Πειραιάς).Η περιοχή είναι μια ήσυχη γειτονιά κατοικίας, χωρίς θόρυβο, καυσαέρια και σχετική ευκολία στάθμευσης.
Είναι ιδανική για διαμονή, 1 20 μέτρα από πλατεία με δημόσιο νηπιαγωγείο και σε μικρή απόσταση από Δημόσια Σχολεία (Δημοτικό 250 μ και Γυμνάσιο 850 μ).
Το σπίτι είναι πλήρως ανακαινισμένο, ψηλοτάβανο και πετρόχτιστο, που δημιουργεί συνθήκες δροσιάς το καλοκαίρι και ζεστασιάς το χειμώνα.
Ενοικιάζεται μόνο ως επιπλωμένο, με δύο υπνοδωμάτια, ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ-κρεβάτι, διαθέτει εξοπλισμένο επαγγελματικό γραφείο και δύο τεράστιες ντουλάπες ρούχων και 2 πατάρια, σαλόνι με τηλεόραση σε συνδυασμό με τραπεζαρία και ανοιχτή κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό απο μαγειρικά σκεύη.
Διαθέτει παράθυρα με διπλή μόνωση και σίτες και πόρτα εισόδου ασφαλείας με σύγχρονο σύστημα συναγερμού. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμό, διαθέτει 2 μπάνια και δύο τουαλέτες, πλυντήριο ρούχων και πιάτων, στεγνωτήριο για ρούχα, μια μικρή αυλή και μια μικρή αποθήκη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5084265 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 800/μήνα
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2013
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης