Μονοκατοικία βίλα 416 τμ, Καμποχώρια, Χίος

Χίος
  • € 2.200.000
  • 5+
  • 416
  • 3+
Περιγραφή
Πωλειται στον παραδοσιακό οικισμό του Κάμπου, πολυτελη βιλα του 18ου αιώνα συνολικής επιφάνειας 415,90 τ.μ. σε οικοπεδο 6730 τμ. Στο εντυπωσιακα ανακαινισμενο οικημα οδηγεισαι μεσω της βοτσαλωτής αυλής με το μαγγανοπήγαδο και την στέρνα ενω παραλληλα υπαρχει μεγαλη πισινα στο εσωτερικο της ομορφα διαμορφωμενης αυλης.
Το μοναδικο αυτο ακινητο ξεχωριζει στο εσωτερικο του για τους τοξωτούς θόλους που διατηρηθηκαν και αναδειχτηκαν με μοναδικο τροπο.Το ισογειο αποτελειται απο καθιστικό και τραπεζαρία που οδηγεί στο καθιστικο με κυριαρχο στοιχειο
το τζάκι,την τραπεζαρία ενω ακολουθει η κουζίνα και αποθηκη.επισης υπάρχει ένα master room με ιδιωτικό μπανιο και WC επισκεπτών.
Εν συνεχεια μία εντυπωσιακη σκάλα με αιθριο μας οδηγεί στον όροφο που υπάρχει χώρος υποδοχής και ανοιχτό εσωτερικό χωρο που επιτρεπει την οπτικη θεα στον ισόγειο χωρο.Ενα ακομη master room με ιδιωτικό μπανιο και βεραντα με ανεξαρτητη εξοδο προς τον κηπο και την εξοδο της κατοικιας ενω παραλληλα υπαρχουν τρία ακομη υπνοδωμάτια και ενα ακομη μπάνιο.Το συγκεκριμενο οικημα ξεχωριζει για την υπεροχη αρχιτεκτονικη του που παντρευει την αιγλη του παλιου με ολες της συνχρονες ανεσεις και τασεις μιας ανακατασκευασμενης κατοικιας.Πρόκειται για τρία ξεχωριστά οικοπεδα:ενος εκ των οποιων αφορα την κατοικια και δυο ακομη οικοπεδων με επιπλεον δομηση 400 τμ εκαστο.
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή το Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Πληρ: Psora Konstantina real eatate.τηλ,,: 6945136626
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5084337 - 21/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
416 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1800
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή