Μονοκατοικία βίλα Κανάρη, 4, Πλάκα, Κερατέα

ΚερατέαΚανάρη, 4
  • € 450.000
  • 5+
  • 1.200
  • 3
Περιγραφή
Τιμή συζητήσιμη!!
Προς πώληση μοναδική κατοικία που συνδυάζει άνεση και πολυτέλεια. Αυτό το φωτεινό σπίτι λάμπει από φυσικό φως χάρη στα πολλά παράθυρα που το περιβάλλουν. Ο μεγάλος κήπος δημιουργεί μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, ενώ η πισίνα προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Το ακίνητο διαθέτει δύο ξεχωριστά σπίτια, κάνοντας το ιδανικό για οικογένειες ή φίλους που επιθυμούν να μοιραστούν την ιδιωτικότητα αλλά και τις στιγμές κοινωνικής διασκέδασης. Το πρώτο σπίτι περιλαμβάνει μπάνιο, ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα και ένα υπνοδωμάτιο, ενω συνδέεται με το γκαράζ που ειναι περιπου 40τ.μ. Στο δεύτερο σπίτι, θα βρείτε ένα WC και ένα μπάνιο, σαλονι, κουζίνα, καθώς και δύο υπνοδωμάτια για επιπλέον άνεση. Και τα δύο σπίτια διαθέτουν αποθήκες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Το σπίτι προσφέρει εγκαταστάσεις barbecue που θα σας επιτρέψουν να απολαμβάνετε φαγητά στον κήπο, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές με φίλους και οικογένεια. Επιπλέον, το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, σε μόλις 10 λεπτά από το παραθαλάσσιο Λαύριο και σε μόλις 35 λεπτά από το Αεροδρόμιο.

Αυτή η προσιτή παράδεισος αναζητά τον επόμενο του ιδιοκτήτη, που θα αναγνωρίσει την αξία της μοναδικής τοποθεσίας και των εξαιρετικών παροχών της.

Τηλέφωνο επικοινωνίας
6983306457
6955683912
Τυφλίδου Στέλλα
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5084733 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.200 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης