Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑκρωτήριΜουζουράς
  • € 80.000
  • 5+
  • 903
  • 3+
Περιγραφή

Νέα Αποκλειστική ανάθεση από την Remax Specialists και τη Μαριάννα Γυπάκη.

Aν σας ενδιαφέρει η αγορά ακινήτου στα πλαίσια της επένδυσης, ή η ίδρυση και ο εκσυγχρονισμός τουριστικών καταλυμάτων, ή αν ονειρεύεστε τη δημιουργία ενός Ξενώνα Φιλοξενίας, τότε σίγουρα η πώληση του συγκεκριμένου ακινήτου έχει να προσφέρει πολύ τροφή για σκέψη.

Πωλείται οικόπεδο 903τ.μ. στο οποίο έχει χτιστεί ένας παραδοσιακός οικισμός από παλιά.

Οι παραδοσιακοί οικισμοί αποτελούν ένα ολοκληρωμένο τρόπο διατήρησης της ιστορίας και της παράδοσης.
Ως παραδοσιακός οικισμός θεωρείται ένα σύνολο αγροτικών ή αστικών κατασκευών που χαρακτηρίζεται από την ομογένειά του και το οποίο σύνολο λόγω της ιδιαιτερότητάς του (αρχιτεκτονικά, κοινωνικά, καλλιτεχνικά, ή ιστορικά) θεωρείται άξιο της προστασίας του από το κράτος.

Το οικόπεδο αυτό των 903τ.μ. βρίσκεται σε μία ορεινή περιοχή του Ακρωτηρίου και πιο συγκεκριμένα στο Μουζουρά. Διαθέτει στο εσωτερικό του ένα μικρό παραδοσιακό οικισμό που παρά το πέρασμα των χρόνων διατηρεί το χαρακτήρα και τη προσωπικότητά του. Φτιαγμένος στο καλύτερο και πιο κεντρικό σημείο του χωριού, σε πανοραμική θέση με ατελείωτη θέα.

Μπορεί να ανακαινιστεί διατηρώντας το παραδοσιακό του ύφος δημιουργώντας ένα κόσμημα στη περιοχή και ένα πόλο έλξης των επισκεπτών με εύκολη πρόσβαση στο Αεροδρόμιο και ελάχιστα μόλις μέτρα από τις πιο φημισμένες παραλίες της περιοχής όπως είναι είναι τα Σειτάν Λιμάνια.
Αποτελείται από αρκετούς χώρους (μικρές κατοικίες) 360τμ συνολικά. Κάποια κτίρια αποτελούνται από ένα επίπεδο και κάποια άλλα από δύο. Όλα ενώνονται σε μία εσωτερική μεγάλη αυλή.

Οι κάτοικοι της περιοχής αφηγούνται πολλές ιστορίες για τον οικισμό μιας και αποτελούσε το ωραιότερο σπίτι της περιοχής και είχε δοθεί για αυτό το λόγο στο διοικητή του Γερμανικού λόχου τη περίοδο της Γερμανικής Κατοχής ως κύρια κατοικία του.

Το οικόπεδο μπορεί επίσης να αγοραστεί και για οικοδόμιση μίας ή και περισσοτέρων κατοικιών αφού μπορεί να οικοδομήσει μέχρι 400τ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τώρα, προκειμένου να κλείσετε μία επίσκεψη στο χώρο:
Μαριάννα Γυπάκη 699 578 6611 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11-2143 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
903 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1900
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή