Μονοκατοικία βίλα Καραβάδος, Greece, Λειβαθώ, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΚαραβάδος, Greece
  • € 550.000
  • 3
  • 116
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1362 - Κεφαλονιά Λειβαθώ Καραβάδος ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 116 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση fan coil, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά - Τιμή: 550.000 € (Κωδικός γραφείου ΚΑΡΑΒΑΔΟΣ-KARAVADOS-KEFALONIA-GREECE) Διατίθεται προς πώληση πολυτελής βίλα στη Λειβαθώ και συγκεκριμένα στον Καραβάδο Κεφαλονιάς. Η μοναδικής αισθητικής βίλα απαρτίζεται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και δυο μπάνια.

Ο εξωτερικός χώρος που έχει διαμορφωθεί σε οικόπεδο 790 τ.μ. προσφέρει πισίνα διαστάσεων 42 τ.μ. και bbq προσδίδοντας ξεχωριστή πολυτέλεια. Η μοναδική αυτή βίλα διατίθεται επιπλωμένη.

Μία από τις ωαριότερες βίλες της νότιας Κεφαλονιάς υψηλών προδιαγραφών, η οποία χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο στυλ αρχιτεκτονικής που την κάνει να ξεχωρίζει.

Ο Καραβάδος είναι ένα παραδοσιακό χωριό από τα πιο γραφικά και περιποιημένα της Κεφαλονιάς. Ανήκει στο δήμο Λειβαθούς και κατοικείταια από 244 άτομα. Στον Καραβάδο,δεσπόζει το ηρώο του χωριου με τον μεταλλικό αετό στην κορυφή και ηπανέμορφη εκκλησία αφιερωμένη στη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με εμφανή τα ενετικά χαρακτηριστικά και μοναδικής αξίας κειμήλια.
Η ιδιαίτερη παραλία του Αγίου Θωμά με τα καταγάλανα νερά αποτελείται από δύο αμμουδιές και ένα τμήμα με φυσική πέτρινη πλάκα και είναι ιδανική για τους λάτρεις του ψαρέματος και των καταδύσεων. Η περιοχή διαθέτει πλήθος εσταιτορίων,καφετεριών και τουριστικών καταλυμάτων

Η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι 9 χλμ και το Αργοστόλι 11 χλμ.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1362 - 06/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
116 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή