Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΜυθήμνηΜυθήμνη
  • € 15.000
  • 1.456
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 210726 Προς πώληση ΑΠΟ ΤΗΝ KELLER WILLIAMS CRETAN PROPERTIES, Αγροτεμάχιο στην περιοχή: Πήγαδος-Κωτσαδιανά, Κολένι-Μυθήμνης, Κισσάμου.

Το Αγροτεμάχιο βρίσκεται στην περιοχή Πήγαδος-Κωτσαδιανών, στο χωριό Κολένι-Μυθήμνης Κισσάμου, είναι 1.456τ.μ, περιέχει 38 ελαιόδεντρα και ενδείκνυται για τοποθέτηση τροχόσπιτου.

Οι ελιές που καλλιεργούνται στο αγροτεμάχιο είναι της ποικιλίας Κορωνέικη, γνωστή για την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου. Η γεωργική φροντίδα των δέντρων έχει ανατεθεί σε ικανό αγρότη της περιοχής που τις διατηρεί σε άριστη κατάσταση.

Παρά την ύπαρξη των ελαιοδέντρων, το αγροτεμάχιο δεν διαθέτει την άδεια για την κατασκευή κατοικίας. Αυτό οφείλεται σε νομοθετικούς περιορισμούς για την περιοχή.

Αυτό το αγροτεμάχιο αποτελεί μια ευκαιρία για αγροτική δραστηριότητα και παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου, διατηρώντας παράλληλα τον αγροτικό χαρακτήρα της περιοχής. Οι δυνητικοί αγοραστές ή ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξετάσουν τις δυνατότητες αξιοποίησης της γης για γεωργικούς σκοπούς ή άλλες εναλλακτικές χρήσεις που συνάδουν με τους περιορισμούς που ισχύουν.

Τιμή: €15.000. Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974521524, email: m.lakiotaki@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
210726
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
1.456 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 15.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή