Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΜυθήμνηΜυθήμνη
  • € 60.000
  • 4.735
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2023
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 210574 Προς Πώληση ΑΠΟ ΤΗΝ KELLER WILLIAMS CRETAN PROPERTIES, Οικόπεδο στην περιοχή Κωσταδιανά, Κολένι, Μυθήμνης, Κισσάμου.

Το Οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση και έχει πρόσοψη 25 μ. σε αγροτικό δρόμο Κτίζει έως 199,23 τ.μ., με μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος δόμησης 7,5 μ.. Διαθέτει ελαιόδεντρα σε εξαιρετική κατάσταση.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ελκυστικό οικόπεδο που είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία για ανέγερση κτιρίου στην επιθυμητή περιοχή. Το οικόπεδο εκτείνεται σε μια έκταση 4.735,16 τ.μ. και βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία Κωσταδιανά, Κολένι, Μυθήμνης.

Το οικόπεδο είναι άρτιο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για οικοδομική χρήση, σύμφωνα με τους κανονισμούς της περιοχής. Η επιτρεπόμενη δόμηση είναι 199,23 τ.μ., παρέχοντας τη δυνατότητα να κατασκευαστεί ένα κτίριο με συνολικό εμβαδόν αυτού του μεγέθους. Αυτό περιλαμβάνει τους χώρους του κτιρίου, όπως κύριοι χώροι, βοηθητικοί χώροι, σκάλες και ενδεχομένως αποθηκευτικούς χώρους.

Η δομησιμότητα αυτού του οικοπέδου δίνει την ευκαιρία για τη δημιουργία γενικών κατοικιών με ύψος που δεν ξεπερνά τα 7,5 μ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του νέου ιδιοκτήτη και τις κανονιστικές προϋποθέσεις της περιοχής.

Το οικόπεδο εντυπωσιάζει με την ευκαιρία που προσφέρει για δημιουργική ανάπτυξη, ενσωματώνοντας τις ατομικές ανάγκες και την αρχιτεκτονική φιλοσοφία του ιδιοκτήτη. Οι δυνατότητες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή είναι πολλές, δημιουργώντας μια ευχάριστη προοπτική για το μέλλον.

Τιμή: €60.000. Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974521524, email: m.lakiotaki@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
210574
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.735 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 60.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή