Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Γεωργιούπολη
  • € 99.000
  • 700
Περιγραφή
Οικόπεδο οικοδομήσιμο προς πώληση στον Καβρό Χανίων. Πρόκειται για οικόπεδο 700,90 τ.μ. εντός σχεδίου πόλης της περιοχής Καβρού του δήμου Γεωργιούπολης Χανίων. Έχει συντελεστή δόμησης 0,6 και το μέγιστο κτίριο που μπορεί να ανεγερθεί ς αυτό είναι 400 τ.μ. με μέγιστο ύψος οικοδομής τα 7,5μ. Το οικόπεδο απέχει 850 μέτρα από τη θάλασσα και βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, καθώς ο Καβρός είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή.
Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι ιδανικό είτε για προσωπική χρήση χτίζοντας σ’ αυτό μόνιμη ή εξοχική κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση ως τουριστικό κατάλυμα.

Το τουριστικό θέρετρο Καβρός με την ομώνυμη παραλία βρίσκεται 42 χιλιόμετρα ανατολικά των Χανίων και 18 χιλιόμετρα δυτικά του Ρεθύμνου. Ο Καβρός απέχει μόλις τέσσερα χιλιόμετρα από τη Γεωργιούπολη με την πολυσύχναστη παραλία, αλλά είναι πολύ πιο ήσυχη περιοχή.

Η παραλία του Καβρού αποτελεί τμήμα της τεράστιας ακτής μήκους 10 χιλιομέτρων που ξεκινάει στα δυτικά από την παραλία της Γεωργιούπολης και φτάνει στα δυτικά έως την Επισκοπή.

Η παραλία του Καβρού έχει υπέροχη άμμο και πεντακάθαρα νερά. Τα νερά είναι ρηχά αλλά σηκώνει σχετικά συχνά κύμα, καθώς η περιοχή είναι εκτεθειμένη στους βοριάδες. Η παραλία στον Καβρό είναι πολύ καλά οργανωμένη και παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
925 - 31/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
700 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 99.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή