Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑμάρυνθοςΗρώων
  • € 694.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
Περιγραφή
Επάνω στην Κεντρική Πλατεία Αμαρυνθου, πωλείται ολοκληρο 4 όροφο κτήριο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ώς τουριστικο κατάλυμα, γωνιακό με πρόσοψη στην κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου, και πεζόδρομο, με δικαίωμα τραπεζοκαθισμάτων επάνω στην πλατεία, αποτελείται απο 7 διαμερίσματα, αυτόνομα, όλα με θέα την πλατεία και την θάλασσα. Εκπληκτικό roof garden, με θέα όλη την πολη, την θάλασσα και τα βουνά εώς την Σέτα.Ειναι δυνατόν να χωρίστούν σε 3 σπιτια , ή 2 σπίτια και μαγαζιά στο ισόγειο, ή σαν μία μαιζονέτα με μαγαζιά στο ισόγειο.
Στο πίσω μέρος υπάρχει θεση σταυθμευσης, φορτοεκφορτωσης, κλειστός χώρος παρκινγκ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ώς βοηθητικός χώρος.
Άδεια λειτουργίας 4 κλειδιά , Ολοκαινουργιο, βρίσκεται στην ολοκληρωση του, με εξοπλισμό, σε απόσταση λίγα μέτρα απο την θαλασσα, και στο κεντρικοτερο σημείο της πόλης. Ασανσέρ σε όλους τους ορόφους , και δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα σπιτι μεζονετα με ισογεια καταστηματα, ή σε 3 οροφοδιαμερίσματα, ακόμη και σε πολύχώρο με μπαρ στην ταρατσα . Οι φωτογραφίες είναι φωτορεαλιστικές , και οι εργασίες είναι σε εξέλιξη ώστε να παραδοθεί το κτήριο βάσει αυτων των φωτογραφιών. Η θέα ειναι ρεαλιστική , και είναι αυτη που έχει το κτήριο. Τα διαμερίσματα ενονωνται ώστε να δημιουργηθούν 3 οροφιδιαμεσίσματα και 1 διώροφη μαιζονέτα, είστε 2 μαιζονετες και 2 ισόγεια μαγαζιά ή γραφεία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5097069 - 22/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 694.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης