Γκαρσονιέρα νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο, Λουτράκι-Περαχώρα

Λουτράκι-Περαχώρα
  • € 408.450
  • 2
  • 73
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία καθώς το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξοχική ή κύρια κατοικία και ταυτόχρονα ως πηγή πρόσθετου εισοδήματος.

Πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία βρίσκονται στον 1ο, 2ο, 3ο και 4ο όροφο με ένα υπνοδωμάτιο και πλήρως επιπλωμένα. Καθένα έχει συνολική επιφάνεια από 68 τ.μ. έως73,2 τ.μ. Είναι σχεδιασμένο ως διαμέρισμα ανοιχτού τύπου όπου το υπνοδωμάτιο χωρίζεται από το καθιστικό με γυάλινες συρόμενες πόρτες και διάτρητο διαχωριστικό από κεραμικό γυαλί. Το καθιστικό περιλαμβάνει έναν μεγάλο καναπέ, μια πολυθρόνα, ένα τραπέζι καφέ και μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, μεγάλες ντουλάπες, αποθηκευτικούς χώρους και γραφείο. Η πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα αποτελεί μέρος του χωλ της εισόδου. Το διαμέρισμα παρέχει ένα ξεχωριστό μπάνιο με ντους, νιπτήρα και τουαλέτα που διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Αυτός ο τύπος διαμερίσματος διαθέτει μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι (11 τ.μ.) με καθιστικό και τζακούζι. Το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από κεραμικά πλακάκια εκτός από το χώρο του υπνοδωματίου όπου το δάπεδο είναι ξύλινο. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε ανοιχτούς τόνους.

Επιπλέον, το κτίριο περιλαμβάνει τις ακόλουθες ανέσεις για την άνεση των ενοίκων του:
- γυμναστήριο
- open lounge
- πισίνα στον τελευταίο όροφο με ξαπλώστρες
- κοκτέιλ μπαρ
- έξυπνη ασφάλεια.

Με επιπλέον χρέωση μπορεί να παρασχεθεί χώρος στάθμευσης.

Return of Investment (ROI) : 7,5% - 10% μετά τις υπηρεσίες διαχείρισης

*Ημερομηνία περάτωσης : τέλη του 2025
**Η οικοδομική άδεια βρίσκεται σε εξέλιξη
**Το ενεργειακό πιστοποιητικό βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Λουτράκι βρίσκεται στη βορειοανατολική Πελοπόννησο, στην περιοχή της Κορινθίας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο νομός διαθέτει μια ποικιλία προορισμών ιδανικών για καλοκαιρινές και χειμερινές αποδράσεις. Η Κορινθία χαρακτηρίζεται για την πλούσια ποικιλομορφία της, καθώς συνδυάζει ιδανικά ορεινές, φυσικές και θαλάσσιες αποδράσεις, ενώ διαθέτει πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Σήμα κατατεθέν του νομού Κορινθίας είναι η Διώρυγα της Κορίνθου, ένα εντυπωσιακό έργο που διαπλέουν κάθε χρόνο περισσότερα από 15.000 πλοία. Σημαντικές πόλεις του νομού είναι η Κόρινθος, το Λουτράκι, το Ξυλόκαστρο, οι Άγιοι Θεόδωροι και το Κιάτο.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Κορινθία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ενώ απέχει μόλις 84 χλμ. από την Αθήνα και 132 χλμ. από την Πάτρα. Επιπλέον, υπεραστικά λεωφορεία παρέχουν τακτικά δρομολόγια στις περισσότερες περιοχές του νομού και υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ του νομού Κορινθίας και της Αθήνας.

Επενδυτική ευκαιρία: Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με το νομό Κορινθίας να παρουσιάζει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνεται όλο και πιο ελκυστικός προορισμός για τους επενδυτές χειμώνα και καλοκαίρι.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T1TI - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
73 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 408.450
κοινόχρηστα
€ 70/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή