Duplex Σταυρός, Σταυρός, Ρεντίνα

ΡεντίναΣταυρός
  • € 130.000
  • 3
  • 50
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1502 - Ρεντίνα Σταυρός ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από χωριό 200 μέτρα - Τιμή: 130.000 € ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα σε συγκρότημα κατοικιών 48 τ.μ, πρώτο στη θάλασσα, κατάλληλο για βραχυχρόνια μίσθωση, τύπου Airbnb / Booking, καθώς διαθέτει πολύ καλή απόδοση, αλλά και για ιδιοκατοίκηση. Αποτελείται από σαλοκουζίνα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια.
Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, εντός του Σταυρού Θεσσαλονίκης, ένα από τα ομορφότερα τουριστικά μέρη του Στρυμμονικού Κόλπου, με μόλις 70 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη!
Ο Δήμος Ρεντίνας αποτελεί τον ιδανικό τόπο για διακοπές για κάθε γούστο και κάθε επισκέπτη.
Είναι το μοναδικό μέρος που συνδυάζει αρμονικά θάλασσα με βουνό, ένα σπάνιο φυσικό τοπίο.
Ο Σταυρός είναι χτισμένος αμφιθεατρικά στα παράλια του Στρυμμονικού Κόλπου, μαζί με τον γραφικό Ανω Σταυρό, προσφέρουν τον απόλυτο συνδυασμό βουνού και θάλασσας.
Λόγω ακριβώς της γεωγραφικής του θέσης, στα όρια του νομού Θεσσαλονίκης με τη Χαλκιδική, ο Σταυρός είναι το πέρασμα για όσους ταξιδεύουν προς το Αγιο Όρος, σε μια διαδρομή με πανέμορφες παραλίες και πυκνή βλάστηση.
Είναι πραγματικά μία μεγάλη ευκαιρία για σας να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, για την καλύτερη δυνατή εύρεση κατοικιών στο συγκρότημα αυτό, στα τετραγωνικά που επιθυμείτε!
Για περισσότερες πληροφορίες στο 2316020290 η Κινητό: 6946122313 Μεσιτική Εταιρεία ONASIS HOME REAL ESTATE Διεύθυνση :Μοναστηρίου 9 T.K 54627, Θεσσαλονίκη Email:onasishome@gmail.com Απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1502 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή