Τριάρι Ασπρουλαίικα, Θερμησία, Ερμιόνη

ΕρμιόνηΑσπρουλαίικα
  • € 285.000
  • 4
  • 90
  • 1
  • 1
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα Α΄ ορόφου 90τ.μ. διώροφης οικοδομής με 60τ.μ. περιμετρική βεράντα και με δικαίωμα αποπεράτωσης ενός ισογείου διαμερίσματος 30τ.μ. στο δυτικό τμήμα του υφιστάμενου σήμερα αδιαμόρφωτου χώρου της ισόγειας πυλωτής σε εξ αδιαιρέτου επικλινές οικόπεδο 550τ.μ. στην περιοχή Θερμησία Ερμιονίδας στο νομό Αργολίδας Πελοποννήσου.
Το διαμέρισμα είναι ευρύχωρο, ευάερο, ευήλιο με έναρξη κατασκευαστικής αδείας το 1982 και πλήρη ανακαίνιση το 2022 (πλην κουφωμάτων), περιβάλλεται από κήπο και προσφέρει εκπληκτική θέα.
Είναι μια κατοικία 3 υπνοδωματίων με 1 μπάνιο 1 κουζίνα και 1 σαλόνι γεμάτα φυσικό φως, με ιδιωτική είσοδο και ιδιωτική μεγάλη βεράντα(60τμ) που προσφέρει υπέροχη απεριόριστη θέα στη θάλασσα, θέα σε βουνό και θέα προς το Ενετικό κάστρο της Θερμησίας σε μια εξαιρετική τοποθεσία μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ερμιόνης.
Αναλυτικά η ανακαίνιση:
-Νέα πατώματα (πλακάκια) εσωτερικά και εξωτερικά.
-Τα ηλεκτρικά έχουν αλλαχτεί με νέες πρίζες και διακόπτες, νέες καλωδιώσεις, νέο ηλεκτρικό πίνακα και ασφάλειες HAGER ,τριφασικό ρεύμα, και νέες παροχές κλιματιστικών. Υπάρχει επίσης ηλεκτρικός θερμοσίφωνας για ζεστό νερό. Νέα τριφασική παροχή ρεύματος.
-Στα υδραυλικά έχουν γίνει αλλαγές σωληνώσεων, έχει τοποθετηθεί αντλία και δεξαμενή συνεχούς ροής νερού για να μην υπάρξει διακοπή υδροδότησης από το δημοτικό δίκτυο και έχει κατασκευαστεί νέα εξωτερική ντουζιέρα στο πίσω μέρος του σπιτιού.
Η περιοχή που βρίσκεται το σπίτι κατακλύζεται από περιβόλια με εσπεριδοειδή, βερίκοκα, σύκα, ρόδια και ελιές. Μόλις 10' με τα ποδιά η θάλασσα. Σε κοντινές αποστάσεις με αυτοκίνητο θα βρείτε πανέμορφες παράλιες. Κοντά στο σπίτι υπάρχει mini market και ταβέρνες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5101091 - 31/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 285.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης