Duplex, νέα, 88 τμ, Φριλιγκιάνικα, Κύθηρα

Κύθηρα
  • € 386.000
  • 3
  • 88
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Στα Κύθηρα στο γραφικό νησί του Αιγαίου Πελάγους, στη νότια πλευρά της Πελοποννήσου στον όμορφο οικισμό του Διακόφτι,κατασκευάζεται αυτή η βίλα δύο επιπέδων, με συνολικό εμβαδόν οικοπέδου 159 τ.μ.
Στο πρώτο επίπεδο επιφάνειας 42 τμ, βρίσκεται το σαλόνι με την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το κυρίως μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο επιφάνειας 46 τμ, βρίσκονται τα 2 άνετα υπνοδωμάτια με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους. Βγαίνοντας από το ακίνητο, θα συναντήσουμε τον κήπο μαζί με τη πισίνα επιφάνειας 19 τμ. Η πρόσβαση στην θάλασσα απέχει μόλις λίγα μέτρα και η γραφικότητα της περιοχής προδιαθέτει για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας!
Η παράδοση της κατοικίας έχει χρονοδιάγραμμα παράδοσης τον Μάρτιο του 2024.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η περιοχή Κιτριές βρίσκεται περίπου 15 χλμ. νότια της Καλαμάτας, της πρωτεύουσας της Μεσσηνίας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή Κιτριές κρύβεται στον Μεσσηνιακό κόλπο, προσφέροντας όμορφη θέα στη θάλασσα και το γύρω τοπίο. Το χωριό διαθέτει ένα γραφικό λιμάνι, παραδοσιακά πέτρινα σπίτια και μια γαλήνια ατμόσφαιρα. οι Κίτρεις είναι γνωστές για την ήρεμη ατμόσφαιρα και τη φυσική ομορφιά τους. Το χωριό περιβάλλεται από ελαιώνες και αμπελώνες, προσθέτοντας στη γοητεία του. Αποτελεί δημοφιλή προορισμό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο παραθαλάσσιο καταφύγιο.
Προσβασιμότητα: ο πλησιέστερο μεγάλο αεροδρόμιο στις Κίτρεις είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας (KLX). Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα βόρεια των Κίτρους, δηλαδή σε απόσταση περίπου 30 λεπτών οδήγησης. Η περιοχή Κιτριές είναι καλά συνδεδεμένες με τις γειτονικές περιοχές μέσω οδικών δικτύων. Η κύρια διαδρομή για να φτάσετε στις Κίτρεις είναι οδηγώντας στον παραλιακό δρόμο από την Καλαμάτα. Η διαδρομή από την Καλαμάτα προς τις Κίτρεις διαρκεί περίπου 20 λεπτά.
Επενδυτική Δύναμη: Η περιοχή Κιτριές είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός κοντά στην Καλαμάτα και διαθέτει μια αναπτυσσόμενη αγορά ακινήτων, η οποία θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει σε υψηλή ζήτηση ενοικίων και αύξηση της αξίας των ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T4DB - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 386.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή