Μονοκατοικία βίλα, νέα, 224 τμ, Κέντρο, Κολυμβάρι

Κολυμβάρι
  • € 1.200.000
  • 5
  • 224
  • 3+
Περιγραφή
Μια ολοκαίνουργια υπερσύγχρονη βίλα, που κάθεται στην κορυφή ενός λόφου με θέα στον κόλπο του Κολυμβαρίου και την Κρητική θάλασσα. Αν και η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων δεν έχει τελειώσει, το σύνολο του ακινήτου είναι έτοιμο για χρήση άμεσα.

Η βίλα με ευρύχωρη εσωτερική επιφάνεια δύο επιπέδων και 224 τ.μ. περιβάλλεται από μεγάλο ιδιωτικό οικόπεδο 3.000 τ.μ. που βλέπει βόρεια προς τη θάλασσα. Μια μεγάλη πισίνα που ξεδιπλώνεται μπροστά στα πόδια απολαμβάνει την θέα του ορίζοντα που φαίνεται από κάθε γωνία λόγω της μορφολογίας και της εξαιρετικής τοποθεσίας.

Στο εσωτερικό, τα μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή φέρνουν άφθονο ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χώροι ενιαίας διαρρύθμισης, μοντέρνοι και μινιμαλιστικοι διακοσμητικά σε ανοιχτούς τόνους και μια υπερσύγχρονη κουζίνα με μοντέρνο πάγκο και νεροχύτη, τα μόνα αυτόνομα στοιχεία σε ένα απόλυτα ομογενοποιημένο χώρο με εντοιχισμένες σύγχρονες συσκευές που δίνουν περισσότερο χώρο και ελευθερία κίνησεων σε όλους όσους απολαμβάνουν το κεντρικό αυτό δωμάτιο.

Στο πρώτο επίπεδο, μια όμορφη και ζεστή ξύλινη οροφή με εμφανή δοκάρια δημιουργεί μια αίσθηση θαλπωρής και γήινου ζεν στα τρία μεγάλα υπνοδωμάτια που καταλαμβάνουν ολόκληρο τον όροφο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν ιδιωτικό μπάνιο και θέα στη θάλασσα. Υπάρχει περισσότερο από αρκετός χώρος για 5 υπνοδωμάτια, αν το επιθυμεί κανείς.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για το χτίσιμο του σπιτιού είναι όλα κατηγορίας Α, με τα δάπεδα από γρανίτη και τις πόρτες από ξύλο οξιάς να είναι μόνο ένα παράδειγμα. Μοντέρνα μόνωση Α+, ενεργειακό τζάκι συνδεδεμένο με το σύστημα θέρμανσης του ακινήτου, ηλιακοί συλλέκτες για ζεστό νερό, λέβητας κεντρικής θέρμανσης, ενσωματωμένος κλιματισμός, συναγερμός με κάμερες και αισθητήρες κίνησης και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας παντού.

Συνολικά η δομή και το σχήμα της βίλας είναι αρκετά μοναδικά, ένα ωραίο μείγμα παραδοσιακού και μοντέρνου. Όταν όλα τα στοιχεία του εξωτερικού χώρου τοποθετηθούν στη θέση τους και τα νέα δέντρα είναι επιτέλους εκεί, το ακίνητο θα πάρει τη θέση του ως ένα από τα πιο φημισμένα σε ολόκληρη την περιοχή των Χανίων.

Ένα πραγματικό στολίδι στο χαρτοφυλάκιό μας και στην αγορά ακινήτων αυτή τη στιγμή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
OH123 - 23/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
224 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή