Τριάρι Χαλκιαδάκη Ιωάννη, Βιολί Χαράκι 74100, Ατσιπόπουλο, Νικηφόρος Φωκάς

Νικηφόρος ΦωκάςΧαλκιαδάκη Ιωάννη, Βιολί Χαράκι 74100
  • € 300.000
  • 3
  • 113
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα προς πώληση στο Βιολί Χαράκι, εμβαδού 113 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι κατασκευασμένο το 2008, βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση κι έχει όλες τις ευκολίες που χαρακτηρίζουν ένα σύγχρονο, πλήρως λειτουργικό και πολυτελές μεσοαστικό σπίτι. Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματιστικά, καινούργιο ηλιακό θερμοσίφωνα, μπάνιο με καμπίνα σάουνα, εξαιρετική κατασκευή, θέση πάρκινγκ, μεγάλα μπαλκόνια με εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα και το Ρέθυμνο. Προσφέρει άμεση πρόσβαση στην πόλη αλλά και στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ). Βρίσκεται στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας σε ήσυχη οικιστική περιοχή, όσο μακρυά από την πόλη του Ρεθύμνου θέλει κανείς για να απολαμβάνει ήρεμη καθημερινότητα και όσο κοντά χρειάζεται για να έχει άμεση πρόσβαση σε όσα μία πόλη προσφέρει.

Το Βιολί Χαράκι έχει τεράστια οικιστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και θεωρείται η προέκταση της πόλης του Ρεθύμνου προς τα νοτιοδυτικά, αποτελεί επί της ουσίας τη συνέχειά της. Απέχει λιγότερο από 5 χιλιόμετρα από τα όρια της πόλης, ενώ είναι ταυτόχρονα ένας αυτάρκης οικισμός καθώς έχει εστιατόρια, καφετέριες, σούπερ μάρκετ και συχνή συγκοινωνία από και προς το Ρέθυμνο.

Το συγκεκριμένο ακίνητο δεν καλύπτει απλά την ανάγκη στέγασης αλλά με όλα τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά του, ουσιαστικά, προσφέρει και βελτιωμένη ποιότητα ζωής στον πιθανό αγοραστή του, ο οποίος θα αγοράσει ένα ακίνητο από το άνω άκρο της κατηγορίας τιμής για την περιοχή, αλλά σίγουρα θα πάρει πίσω ό,τι δώσει, σε ηρεμία και καλύτερη καθημερινότητα.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5102375 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
113 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή