Duplex, νέα, 82 τμ, Φριλιγκιάνικα, Κύθηρα

Κύθηρα
  • € 347.000
  • 3
  • 82
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Στα Κύθηρα στο γραφικό νησί του Αιγαίου Πελάγους, στη νότια πλευρά της Πελοποννήσου στον όμορφο οικισμό του Διακόφτι, κατασκευάζεται αυτή η βίλα δύο επιπέδων, με συνολικό εμβαδόν 117 τ.μ. Στο ισόγειο επίπεδο του ακινήτου, επιφάνειας 41 τ.μ, βρίσκεται το σαλόνι με την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το κυρίως μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο επιφάνειας 41 τ.μ, βρίσκονται τα 2 άνετα υπνοδωμάτια με θέα απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους. Βγαίνοντας από το ακίνητο, θα συναντήσουμε τον μικρό όμορφο κήπο μαζί με τη πισίνα επιφάνειας 18 τμ. Η πρόσβαση στην θάλασσα απέχει μόλις λίγα μέτρα και η γραφικότητα της περιοχής προδιαθέτει για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας!
Η παράδοση της κατοικίας έχει χρονοδιάγραμμα παράδοσης τον Μάρτιο του 2024.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το νησί των Κυθήρων βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Αιγαίου Πελάγους, μεταξύ της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Είναι μέρος της περιφέρειας Αττικής στην Ελλάδα και βρίσκεται περίπου 12 ναυτικά μίλια νότια του νοτιοανατολικού άκρου της Πελοποννήσου.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το νησί των Κυθήρων ξεχωρίζει με το μοναδικό μείγμα ιστορίας, φυσικής ομορφιάς και αυθεντικού ελληνικού πολιτισμού. Οι μοναδικές παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά του νησιού το καθιστούν καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης. Τα υπέροχα χωριά του που χαρακτηρίζονται από τη βενετσιάνικη και βυζαντινή αρχιτεκτονική, προσφέρουν μια ματιά στο πλούσιο ιστορικό παρελθόν του. Η ήρεμη ατμόσφαιρα και τα σχετικά ανέγγιχτα τοπία των Κυθήρων τα ξεχωρίζουν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, προσφέροντας ένα γαλήνιο καταφύγιο για τους επισκέπτες.
Προσβασιμότητα: Παρά την απομονωμένη γοητεία του, το νησί των Κυθήρων είναι εύκολα προσβάσιμο με διάφορα μέσα μεταφοράς. Το νησί διαθέτει το δικό του αεροδρόμιο, το Εθνικό Αεροδρόμιο Κυθήρων, το οποίο προσφέρει πτήσεις εσωτερικού από την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις. Επιπλέον, ακτοπλοϊκές υπηρεσίες συνδέουν τα Κύθηρα με την ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και με άλλα κοντινά νησιά όπως η Κρήτη και τα Αντικύθηρα. Ο συνδυασμός αεροπορικής και θαλάσσιας προσβασιμότητας καθιστά βολικό το νησί τόσο για τους εγχώριους όσο και για τους διεθνείς ταξιδιώτες.
Επενδυτική Δυναμική:Το νησί των Κυθήρων αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία για ιδιώτες ή επιχειρήσεις που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα. Ως ένας σχετικά ανεξερεύνητος προορισμός, υπάρχει άφθονο περιθώριο ανάπτυξης όσον αφορά τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T4D9 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 347.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή