Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΝεοχώρι, Νεοχώρι 24022
  • € 130.000
  • 1.318
Περιγραφή
Στη θέση ''Αλώνια'', και εντός ζώνης οχτακοσίων μέτρων από το στάσιμο οικισμό του Νεοχωρίου Δυτικής Μάνης, πωλείται οικόπεδο χιλίων τριακοσίων δέκα οχτώ τετραγωνικών μέτρων.

Το οικόπεδο είναι νοτιοδυτικού προσανατολισμού, επικλινές, εξασφαλίζοντας απεριόριστη και μοναδική θέα στο μεσσηνιακό κόλπο.

Έχει πρόσβαση από άσφαλτο με αποτέλεσμα να είναι εύκολη η μελλοντική κατασκευή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ιδιωτική χρήση, είτε για τουριστική εκμετάλλευση, καθώς η προνομιακή του θέση και η απεριόριστη θέα το καθιστούν ιδιαίτερα προνομιακό για εκμετάλλευση.

Το οικόπεδο βρίσκεται πολύ κοντά στον οικισμό του Νεοχωρίου, μια από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές της Δυτικής Μάνης αλλά και πολύ κοντά στη δημοφιλή Στούπα και την παραλία της, καθώς και με την παραλία της Καλόγριας .

Επίσης η ιστορική Καρδαμύλη βρίσκεται σε απόσταση δεκαπέντε λεπτών με το αυτοκίνητο, όπου κατά τη διάρκειά της διαδρομής προς τα εκεί, συναντά κανείς τις υπόλοιπες διάσημες παραλίες της Δυτικής Μάνης: του Φονέα, τα Δελφίνια, τα Ριτσά.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το οικόπεδο και τον οικισμό του Νεοχωρίου με κατεύθυνση προς την Ανατολική Μάνη, συναντά κανείς τον Άγιο Νικόλαο ένα από τα πιο γραφικά χωριά της περιοχής, διάσημο για το γραφικό του λιμάνι και τις πολλές επιλογές σε εστιατόρια, καφέ αλλά και τη διάσημη παραλία του Πανταζή.

Η προνομιακή θέση του οικοπέδου, σε συνδυασμό με την απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα του, καθώς και η πολύ κοντινή του απόσταση από τα πιο σημαντικά hot spot της περιοχής το καθιστούν εξαιρετική επιλογή επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
20 00 234 - 18/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.318 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή