Γκαρσονιέρα Ελειός Πρόννοι, Greece, Ελειός - Πρόννοι, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΕλειός Πρόννοι, Greece
  • € 165.000
  • 1
  • 60
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1369 - Κεφαλονιά Ελείοι-Προνοί Πόρος ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1989 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, A/C, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 165.000 € (Κωδικός γραφείου ΠΟΡΟΣ-POROS) Μοναδικά ακίνητα στον Πόρο Κεφαλονιάς!
Διατίθενται προς πώληση δύο πλήρως επιπλωμένα και λειτουργικά διαμερίσματα πλάι στο κύμα. Διαμπερή διαμερίσματα στο κέντρο του καταλύματος. Αποτελούνται το έκαστο από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι με καναπέ κρεβάτι, κουζίνα με τον απαραίτητο εξοπλισμό-πιάτα, μαχαίρια κλπ ,ποτήρια, σκεύη, φουρνάκι με 3 εστίες, ψυγείο, μπάνιο. Είναι φρεσκοβαμμένα και ανακαινισμένα και βρίσκονται σε τριώροφη οικοδομή κατασκευής στις αρχές της δεκαετίας του 90. Τα διαμερίσματα είναι στο κέντρο του τρίτου ορόφου. Θερμοσίφωνας ζεστού νερού.
Ξεχωριστές παροχές νερού και ρεύματος . Νέες σωληνώσεις νερού εξωτερικές με μειωτήρες πίεσης.
Δάπεδα από μάρμαρο Ιωαννίνων. Προσφέρουν απέραντη θέα στη θάλασσα του Ιονίου εμπρός ενώ η θέα προς το βουνό Άτρος από το πίσω μπαλκόνι κόβει την ανάσα. Μπορούν να ενωθούν εύκολα και να γίνουν ένα διαμέρισμα. Κλιματιστικά δύο σε κάθε διαμέρισμα.

Γκαράζ αγορασμένο στην πιλωτή, ξεχωριστό για κάθε διαμέρισμα, με συμβόλαιο.

Η τιμή αφορά το κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά.. Σε περίπτωση που πωληθούν μαζί μπορεί να γίνει καλύερη τιμή.

Το χωριό χωρίζεται σε τρεις κόλπους. Ο κεντρικός κόλπος βρίσκεται στην ίδια τοποθεσία με την κεντρική πλατεία και το λιμάνι του Πόρου. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια βρίσκεται η προέκταση του λιμανιού, η οποία κατασκευάστηκε σχετικά πιο πρόσφατα προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στο λιμάνι να υποδέχεται δύο πλοία συγχρόνως. Επιπλέον το λιμάνι του Πόρου το προτιμούν πολλά γιοτ που επισκέπτονται το νησί και των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούν διακριτικότητα και ένα ασφαλές λιμάνι να προσαράξουν.

Μπορείτε να πάτε σε όλες τις απομονωμένες παραλίες της περιοχής οι οποίες έχουν πρόσβαση μόνο με σκάφος, όπως για παράδειγμα η παραλία Κουτσουπιά, είτε με ιδιωτικό είτε με ενοικιαζόμενο σκάφος αλλά και με οργανωμένες εκδρομές.

Η Ιθάκη και η Ζάκυνθος είναι επίσης σε κοντινή απόσταση και επομένως, αν σας αρέσει να αλλάζετε νησιά, ο Πόρος μπορεί να γίνει η αφετηρία σας. Από την άλλη, αν προτιμάτε να μείνετε στον Πόρο, μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα της Ιθάκης καθώς γευματίζετε σε κάποια από τις ταβέρνες που θα βρείτε τόσο στο παλιό όσο και στο καινούριο λιμάνι.

Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορείτε να επισκεφθείτε τα μαγαζιά του Πόρου, ενώ το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ στα τοπικά μπαράκια. Η έντονη νυχτερινή ζωή με τα κλαμπ που παίζουν δυνατή μουσική είναι κάτι που δε θα βρείτε στον Πόρο, αφού το μέρος έχει διαφορετικά πράγματα να προσφέρει, όπως γαλήνια τοπία και ειρηνική ατμόσφαιρα. Τα πολυσύχναστα κλαμπ του Αργοστολίου είναι περίπου 40 χιλιόμετρα, ενώ το δημοφιλές θέρετρο της Σκάλας είναι πολύ κοντά, αν επιλέξετε να διασκεδάσετε σε πιο έντονους ρυθμούς.

Οι παραλίες του Πόρου είναι αμμουδερές και έχουν μικρά χρωματιστά βότσαλα. Υπάρχουν οι βασικές υποδομές, όπως μερικές ξαπλώστρες και ομπρέλες, αλλά είναι σχετικά ήσυχες και ανεκμετάλλευτες. Τι καλύτερο για ζευγάρια όλων των ηλικιών από μια ήρεμη παραλία δίπλα σε ένα γραφικό χωριό με όλων των ειδών τα καταλύματα! Η όμορφη παραλία της Αραγιάς ή Ραγιάς, η οποία έχει κερδίσει τη γαλάζια σημαία αρκετές φορές, βρίσκεται κοντά στον Πόρο, ενώ ολόκληρη η ακτογραμμή από τη Σκάλα προς τον Πόρο και από τον Πόρο μέχρι το Φισκάρδο είναι γεμάτη από θαλάσσιες σπηλιές που αποτελούν το φυσικό περιβάλλον για τις σπάνιες φώκιες μονάχους μονάχους. Αν αυτά τα ζώα επιλέγουν τις παραλίες αυτές για να γεννήσουν τα μικρά τους, δε χρειάζεται να αμφιβάλλετε ούτε στιγμή για το πόσο καθαρές είναι!

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1369 - 19/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 165.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1989
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή