Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κάτω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη

Ηλιούπολη
  • € 220.000
  • 3
  • 67
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Αποκλειστικά στην U1

Οροφοδιαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με αποκλειστική χρήση ταράτσας και δικαίωμα υψούν, κοντά στο σταθμό του μετρό στην Ηλιούπολη.

Ανακαλύψτε αυτό το όμορφο σπίτι, στην καρδιά της κάτω Ηλιούπολης, λίγα βήματα μακριά από το σταθμό του μετρό. Αυτό το εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας που κατασκευάστηκε το 1979, προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό σύγχρονης κατοικίας, αίσθηση ηρεμίας και ιδιωτικότητας. Με 67 τετραγωνικά μέτρα, και επιπλέον 10 τετραγωνικά μέτρα ιδιωτικού κλιμακοστάσιου με άπλετο αποθηκευτικό χώρο, αυτό το διαμέρισμα μπορεί να καλύψει μια πληθώρα προσωπικών και οικογενειακών αναγκών.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2020 και παρέχει μια προσεκτικά σχεδιασμένη διάταξη των χώρων, που περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, ένα κομψό μπάνιο και ένα φιλόξενο άνετο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι – ιδανικό για να σας ζεστάνει τις κρύες μέρες του χειμώνα, καθώς και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι προσόψεως.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου είναι η -αποκλειστικής χρήσης- ιδιόκτητη ταράτσα με δικαίωμα υψούν, στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιδιωτική όαση, για να χαλαρώνετε κάτω από την σκιά της μεταλλικής της πέργολας, για να διασκεδάσετε με την παρέα σας, και γιατί όχι, για να ασχοληθείτε με την κηπουρική!

Παρόλο που δεν υπάρχει ανελκυστήρας, το διαμέρισμα είναι άνετα προσβάσιμο και θα επωφεληθείτε από την έλλειψη κοινοχρήστων.

Προγραμματίστε μια επίσκεψη σήμερα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
U1-230801 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
67 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή