Μονοκατοικία βίλα Μελιδόνι, Μελιδόνι, Φρέ

ΦρέΜελιδόνι
  • € 670.000
  • 5+
  • 149
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Το ήσυχο χωριό Μελιδόνι βρίσκεται στη Δυτική Κρήτη στο Δήμο Αποκορώνου - σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πολυσύχναστη ιστορική πόλη των Χανίων.

Μπορείτε να συναναστραφείτε με τους ντόπιους, που είναι πολύ φιλόξενοι, στο παραδοσιακό «Cafeneon» ή στο καφενείο, ή αν θέλετε να εξερευνήσετε το χωριό Μελιδόνι, υπάρχει μια υπέροχη ήσυχη εκκλησία, καθώς και μια ιστορική πηγή, όπου μπορείτε μάθε για την καταγωγή του το χωριό.

Η τοποθεσία του χωριού επιτρέπει κάθε είδους διακοπές. είτε σας ενδιαφέρει να περπατήσετε στα μαγευτικά βουνά της Κρήτης, να απολαύσετε τη γεύση του τοπικού φαγητού, ως βάση για να εξερευνήσετε το νησί, είτε ως κάπου για να κάνετε τίποτα άλλο από το να μείνετε και να χαλαρώσετε, μπορείτε να τα κάνετε όλα και πολλά άλλα.

Με το χωριό Μελιδόνι στο κατώφλι σας, μπορείτε να απολαύσετε μια πραγματική γεύση από την Κρήτη σε ένα πραγματικά ιστορικό χωριό. Υπάρχει επίσης μια εκθαμβωτική μεγάλη χρυσαφένια αμμουδιά μόλις είκοσι λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο στην όμορφη πόλη του Καλύβου. Η παραλία είναι ημιοργανωμένη, επιτρέποντας ταυτόχρονα χαλάρωση και απομόνωση. Υπάρχουν πολλές ταβέρνες στις Καλύβες, καθώς και μια εκκλησία που προκαλεί δέος στην κεντρική πλατεία, απέναντι από την οποία, οι τοπικές μικρές πόλεις Βρύσες και Βάμος απέχουν μόλις δεκαπέντε λεπτά με το αυτοκίνητο, και οι δύο έχουν πολλές υπέροχες παραδοσιακές ταβέρνες που σας επιτρέπουν για να απολαύσετε την αληθινή γεύση της κρητικής μαγειρικής.

Το Μελιδόνι, σε υψόμετρο 410 μέτρων, προσφέρει εκπληκτικές ευκαιρίες σε περιπατητές και ποδηλάτες. Ένα καλό σούπερ μάρκετ και άλλες γενικές ανέσεις είναι διαθέσιμα στην πόλη των Καλυβών, μόλις είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο. Υπάρχει επίσης ένα μικρό παντοπωλείο μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο στο χωριό Άγιοι Πάντες με ταβέρνες και βενζινάδικο εντός του χωριού.

Ισόγεια βίλα συνολικής επιφάνειας 149 τ.μ. σε οικόπεδο 1300 τ.μ. διατίθεται προς πώληση.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια.
Κατασκευάστηκε το 2008 και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, ξύλινα κουφώματα, δάπεδα από πλακάκι και ξύλο, ντουλάπες, αποθήκη, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, ανοιχτή απόσταση από θάλασσα 13km, απόσταση από πόλη 34km, απόσταση από χωριό 1km, απόσταση από αεροδρόμιο 39km
Ζητούμενη τιμή: 670.000 €
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
TRE-2003 - 20/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
149 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 670.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή