Μονοκατοικία βίλα 215 τμ, Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι

Ακρωτήρι
  • € 485.000
  • 5
  • 215
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Το Ακρωτήρι είναι η μοναδική χερσόνησος των Χανίων και έχει να προσφέρει ό,τι θα σκεφτόσασταν να έχετε πρόσβαση για τις καθημερινές σας ανάγκες, βρίσκοντας ειρηνικούς προορισμούς μέσα από τη φύση, την ιστορία και τον πολιτισμό.

Ένας αγαπημένος προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την αίσθηση της ζωής στην εξοχή ενώ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο των Χανίων.

Αρκετές δημοφιλείς παραλίες, εκπληκτική θέα και φύση είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο Ακρωτήρι.

Το παρακάτω ακίνητο είναι μια ευνοϊκή προσφορά για την αγορά ενός σπιτιού με άφθονο χώρο, φωτεινό και ευάερο που έχει τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί περαιτέρω ανάλογα με τις προτιμήσεις των αγοραστών.

Όλα τα αναφερόμενα σε προσιτή τιμή, σε σύγκριση με άλλα ακίνητα παρόμοιου μεγέθους.

Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 5 μπάνια. Κατασκευάστηκε το 2001 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, δάπεδα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχισμένες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη, κήπο, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, playroom, δορυφορική κεραία , άνοιγμα, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 1100 μέτρα απόσταση από πόλη 17000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 15000 μέτρα.

Αυτή η μονοκατοικία είναι 215 τμ, με επιπλέον υπόγειο 143 τμ, σε 3 επίπεδα, σε μεγάλο οικόπεδο 4831 τμ, κατασκευής 2001.

Το ισόγειο είναι 106 τμ με 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, μεγάλες βεράντες και αποθήκη.

Ο πρώτος όροφος είναι 109 τμ, υπάρχει μια ενιαία κουζίνα που συνδέεται με την τραπεζαρία, υπάρχει ένα wc, μια αποθήκη και 3 βεράντες.

Το υπόγειο είναι 143 m2 και διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο με μπάνιο, laundry room με αποθήκη, ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορεί να μετατραπεί σε γραφείο και μια ευρύχωρη βεράντα.

Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, ξυλόσομπα στο σαλόνι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια με κουνουπιέρες, ηλιακό, 7 κλιματιστικά, εντοιχισμένες ρόμπες και εγκαταστάσεις κουζίνας.

Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο, διαθέτει πύλη με θυροτηλέφωνο.

Το ακίνητο περιβάλλεται από μεγάλο κήπο με οπωροφόρα δέντρα, ελιές, αμπέλια, φρέσκο λαχανόκηπο, σκυλόσπιτο από πέτρα, διακοσμητικά λουλούδια και δέντρα, αυτόματο σύστημα ποτίσματος, δεξαμενή νερού 20 κυβικών μέτρων, θέση στάθμευσης για 2-3 αυτοκίνητα και άφθονο χώρο για την κατασκευή πισίνας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
TRE-2009 - 25/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
215 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 485.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή