Duplex Τήνος, Τριαντάρος, Τήνος

ΤήνοςΤήνος
  • € 533.000
  • 3
  • 156
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Η βίλα αυτή βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά χωριά της Τήνου και έχει σχεδιαστεί με απόλυτη προσοχή για να διασφαλιστεί μια εύκολη μετάβαση στην ιδιοκτησία. Αποτελείται από μια ευρύχωρη κύρια κατοικία 156 τ.μ. και έναν αποθηκευτικό χώρο 23,6 τ.μ. Κατά την είσοδο στο σπίτι μέσω μιας σκάλας, υποδέχεται κανείς έναν χώρο υποδοχής και ένα WC επισκεπτών. Τα 2 υπνοδωμάτια βρίσκονται κάτω από τον χώρο υποδοχής μαζί με τα αντίστοιχα μπάνια τους. Η βεράντα και τα μπαλκόνια, τα οποία καλύπτουν συνολική επιφάνεια άνω των 100 τ.μ., έχουν θέα σε έναν όμορφο μεσογειακό κήπο έκτασης 25 τ.μ.
Το σπίτι έχει κατασκευαστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και υλικά μόνωσης, εξασφαλίζοντας ότι περιβάλλεται από ένα προστατευτικό κέλυφος που διατηρεί μια σταθερή μέτρια θερμοκρασία. Τα παράθυρα και οι πόρτες είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο και διαθέτουν διπλά τζάμια με ηλιακό έλεγχο e-solar, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση. Το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και όλοι οι 156 τετραγωνικοί μέτροι του χώρου έχουν αξιοποιηθεί καλά, με ενσωματωμένα ντουλάπια και καναπέδες στους χώρους τους.

Η ανοιχτή κουζίνα προσφέρει θέα στην τραπεζαρία και το καθιστικό, ενώ στον ίδιο χώρο υπάρχει και ένα άνετο τζάκι - ιδανικό για συγκέντρωση με την οικογένεια και τους φίλους. Η βεράντα προσφέρει μια εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο γοητευτικό χωριό Τριαντάρος. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο ακίνητο διαθέτει έπιπλα υψηλής ποιότητας και είναι έτοιμο για άμεση χρήση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
147412 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
156 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 533.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή