Ξενοδοχείο προς Πώληση

Μπιζάνιο
  • € 1.300.000
  • 1.365
  • 3+
Περιγραφή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΔΙΝΗ:Πωλείται ξενοδοχείο αποτελούμενο από 4 κτίρια,με κεντρική πισίνα,καφέ-μπαρ-εστιατόριο και αίθουσα μασάζ με συνολικά τετραγωνικά 1.365 σε οικόπεδο 1.839 τ.μ.
Το ξενοδοχείο είναι δυναμικότητας 16 δωματίων και 46 κλινών,τα οποία δωμάτια κατά προσέγγιση είναι 40 τ.μ. και βρίσκονται στα 3 κτίρια,τα οποία κατασκευάστηκαν το 2001 και το 4ο κτίριο το οποίο κατασκευάστηκε το 2018 και είναι το εστιατόριο-μπαρ μαζί με την αίθουσα μασάζ.
Το οικόπεδο έχει επιπλέον δόμηση 400 τ.μ. και υπάρχει ακριβώς δίπλα όμορο οικόπεδο 700 τ.μ. το οποίο μπορεί να πουληθεί και αυτό σε πολύ καλή τιμή.
Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με σκοπό να κάνουν την διαμονή άνετη και ευχάριστη. Με πολύ καλή διαρρύθμιση και πάντα με πολυτέλεια εξυπηρετούνται όλες οι ανάγκες.
Η διαμονή γίνεται απόλαυση και ταυτόχρονα ο ιδανικός χώρος για εργασία χάρη στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους με ηλεκτρονικό υπολογιστή και σύνδεση στο internet.
Η παρέα ενός ροφήματος θα είναι η καλύτερη ιδέα για χαλάρωση στο ιδιαίτερα φιλικό και αισθητικά προσεγμένο εξωτερικό περιβάλλον και στον χώρο της εξωτερικής κεντρικής πισίνας.
Είναι ένα ξενοδοχείο που προσφέρει μοντέρνα διαμερίσματα και σουίτες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και κομψό σνακ μπαρ. Το κατάλυμα είναι στο προάστιο Πεδινή, 9χλμ. μακριά από τα Ιωάννινα.
Όλες οι ευρύχωρες και πολυτελείς μονάδες του ξενοδοχείου διαθέτουν δάπεδο με πλακάκια τερακότα, ορθοπεδικά στρώματα και υπερσύγχρονο μπάνιο. Επίσης περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, φούρνο μικροκυμάτων, μίνι μπαρ και καθιστικό με LCD τηλεόραση 26 ιντσών.
Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 12χλμ. από το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων και παρέχει εύκολη πρόσβαση στην Εγνατία Οδό και στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Αθηνών.
Πολύ κοντά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και σε πολύ κοντινή απόσταση από το νέο δρόμο που έγινε στην περιοχή του πανεπιστημίου.
Ιδανικό επενδυτικό ακίνητο.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ:1.300.000 ΕΥΡΩ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ:ΝΓ-2004
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΝΓ-2004 - 06/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.365 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή