Duplex Τσατσαρώνη Ιωάνα Β., Παλιούρι 63085, Παλιούρι, Παλλήνη

ΠαλλήνηΤσατσαρώνη Ιωάνα Β., Παλιούρι 63085
  • € 295.000
  • 1
  • 85
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024
Περιγραφή
Στο Παλιούρι, στην περιοχή του Ξενία πωλείται μοναδική, γωνιακή μεζονέτα 85 τ. μ. με κήπο αποκλειστικής χρήσης 980 τ. μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή θέση, που σου επιτρέπει την άμεση και γρήγορη πρόσβαση στην καταγάλανη παραλία του Ξενία, μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Κασσάνδρας, κατάλληλη για οικογένειες. Η μεζονέτα στο ισόγειο διαθέτει μία κουζίνα, ένα καθιστικό σε ένα ενιαίο, φωτεινό και ευρύχωρο χώρο και ένα wc. Στον πρώτο όροφο διαθέτει τρία ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια, με μπαλκόνια που έχουν μοναδική και ανεμπόδιστη θέα στον Τορωναίο κόλπο. Το πιο όμορφο όμως σε αυτό το ακίνητο είναι ο κήπος με την βεράντα του και το κιόσκι. Είναι τόσο όμορφα φροντισμένος, διαθέτει ξυλόφουρνο, barbeqiu, αποθήκη 10 τ.μ. και εξωτερικό ντουζ. Ένα ακίνητο ιδανικό για οικογενειακές διακοπές , συγκεντρώσεις με φίλους για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.



Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με e-mail και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

Για πιο γρήγορη επικοινωνία συμπληρώνετε την αίτηση ενδιαφέροντος μέσα σε κάθε ακίνητο και σας καλεί η γραμματεία για ραντεβού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
BR-21693
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή