Γκαρσονιέρα Άνω Πατήσια, Προμπονά, Άγιος Ελευθέριος - Προμπονά - Ριζούπολη

Άγιος Ελευθέριος - Προμπονά - ΡιζούποληΆνω Πατήσια
  • € 135.000
  • 2
  • 52
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - Διαμέρισμα 52τμ, 1 υ/δ, 2ος, πολύ καλή κατάσταση, κατασκευή 1975, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, κεντρική θέρμανση, ήσυχο, φωτεινό, θέα ανοιχτός ορίζοντας, πρόσοψης, βεράντες, μεγάλες βεράντες, ασανσέρ, κήπος, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, τύπος δαπέδων πλακάκι & ξύλο, ανεξάρτητη κουζίνα, συναγερμός, εντός σχεδίου, οικιστική ζώνη, προσανατολισμός βορειοανατολικός.
Άνω Πατήσια. Πωλείται διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην περιοχή Προμπονά. Όμορφη διαρρύθμιση, άπλετη θέα και είναι σε πολύ ήσυχη γειτονιά. Βρίσκεται ταυτόχρονα 5' από την αγορά και τις υπηρεσίες στην Πατησίων και 3' από τον σταθμό ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια και τα υπόλοιπα μέσα συγκοινωνίας. Πολύ κοντά επίσης είναι η εκκλησία καθώς και δομές υγείας και νοσοκομείο. Η τοποθεσία του είναι χαρισματική καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παιδική χαρά της γειτονιάς καθώς και από το ιστορικό πάρκο του Προμπονά. Επίσης σε πολύ κοντινη απόσταση υπάρχει γυμναστήριο καθώς και αθλητικά κέντρα (ποδοσφαίρου, στίβου, κολυμβητήριο κλπ). Το διαμέρισμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, εχει μεγάλη βεράντα και διαθέτει άνετους εσωτερικούς χώρους. Στην πρόσοψη εχει δυο μπαλκονόπορτες. Έχει ξύλινα πατώματα (παρκέ) στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα και πλακάκι στους υπόλοιπους χώρους και την βεράντα. Διαθέτει συναγερμό.
Τιμή €135.000 (κωδ. 104364) +30 2109229965 GRAND ESTATE | Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του. Δείτε περισσότερα ακίνητα στο site μας www.grandestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
104364 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
52 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή