Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 70 τμ, Παλιούρι, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 140.000
  • 4
  • 70
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Στο παραδοσιακό Παλιούρι, πωλείται φανταστικό διαμέρισμα 2ου ορόφου με μοναδική θέα. Βρίσκεται σε ένα ωραίο συγκρότημα με κοινόχρηστο κήπο, διαθέτει μία θέση parking. Το ακίνητο αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, στο οποίο υπάρχει και τζάκι. Έχει δύο φωτεινά και ευρύχωρα υπνοδωμάτια στο δεύτερο όροφο και ένα μπάνιο. Με εσωτερική σιδερένια σκάλα ενώνεται η σοφίτα , η οποία έχει διαμορφωθεί σε ένα ωραίο υπνοδωμάτιο. Η σοφίτα έχει και μία έξοδο σε ένα μπαλκόνι στο οποίο μπορείς να τοποθετήσεις έναν λέβητα ή να το χρησιμοποιήσεις ως μπαλκόνι. Η απόλαυση αυτού του διαμερίσματος είναι η φανταστική θέα που προσφέρει το μπαλκόνι του στον Τορωναίο κόλπο. Η περιοχή έχει απόλυτη ησυχία και είναι κατάλληλο για μόνιμη κατοικία, για οικογενειακές διακοπές ή τουριστική εκμετάλλευση.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.



Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με e-mail και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

Για πιο γρήγορη επικοινωνία συμπληρώνετε την αίτηση ενδιαφέροντος μέσα σε κάθε ακίνητο και σας καλεί η γραμματεία για ραντεβού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
BR-21753 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή