Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Χανιά
  • € 690.000
  • 340
  • 3+
Περιγραφή
Μοναδική επενδυτική ευκαιρία ακίνητο προς πώληση στο κέντρο των Χανίων. Στον κεντρικότερο δρόμο των Χανίων, λίγα μόλις λεπτά από το Παλιό Λιμάνι, στην καρδιά της πιο εμπορικής περιοχής των Χανίων, ξεδιπλώνεται μια μοναδική ευκαιρία για επένδυση.

Το ακίνητο χωρίζεται σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος αποτελείται από ένα ισόγειο κατάστημα συνολικής επιφάνειας 246,12 τ.μ. με το οποίο χωρίζεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα.

Ισόγειο: 140,38 τ.μ
Υπόγειο: 33,84 τ.μ
Σοφίτα: 71,90 τ.μ
Το δεύτερο τμήμα του ακινήτου που εκτείνεται σε όλο τον πρώτο όροφο βρίσκεται σε δύο διαφορετικά εσωτερικά επίπεδα του ακινήτου 3+3 μονόχωρα στούντιο. Συνολικά διαθέτουμε 6 μονόχωρα διαμερίσματα με ατομικά μπαλκόνια, πλήρως εξοπλισμένα με ατομικά συστήματα θέρμανσης και ψύξης, αλουμινίου και πολυκουζίνες συνολικής επιφάνειας ​81,38 τ.μ.

Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι μιλάμε για ένα ακίνητο μοναδικής ευκαιρίας στον πιο πολυσύχναστο δρόμο των Χανίων που μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους δίνοντας ένα πολύ μεγάλο εισόδημα τόσο από την ενοικίαση του καταστήματος όσο και από την ενοικίαση δωματίων.

Φυσικά, οι μέθοδοι εκμετάλλευσης μπορεί να ποικίλλουν καθώς τα μεγέθη που υπάρχουν σε αυτό το ακίνητο είναι ικανά να κάνουν οποιαδήποτε επιχειρηματική ιδέα πραγματικότητα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5096 - 18/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
340 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 690.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή