Duplex, άριστη κατάσταση, 150 τμ, Πευκοχώρι, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 1.100.000
  • 5
  • 150
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Αποκλειστική καταχώρηση, ανακαινισμένη βίλα χτισμένη με υπερηφάνεια και φαντασία που περιλαμβάνει 1 διαμέρισμα επισκεπτών και ξεχωριστή είσοδο για το προσωπικό ή τους επισκέπτες σε μια προνομιακή και ήσυχη τοποθεσία!!

Για όσους αναζητούν ένα αυθεντικό μέρος για να αποσυνδεθούν από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινής ζωής, με απόλυτη ιδιωτικότητα, οικειότητα και ηρεμία και περιτριγυρισμένο από φυσικούς διαμορφωμένους κήπους με εκπληκτική θέα, αυτό θα είναι ο προορισμός της εξοχικής σας κατοικίας! Η ρουστίκ αλλά μοντέρνα ιδιοκτησία έχει ανακαινιστεί πλήρως με έναν ισορροπημένο συνδυασμό του αυθεντικού χαρακτήρα Finca με μερικές μοντέρνες λεπτομέρειες. Για τους λάτρεις της αυθεντικής αρχιτεκτονικής του Rustic με άφθονο φυσικό ξύλο και ένα εξαιρετικό μέρος χαλάρωσης σε μια προνομιακή τοποθεσία!
Το σπίτι διαθέτει 150 τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης και υπερμεγέθη αίθρια σε σχήμα L, συμπεριλαμβανομένων 3 υπνοδωματίων, 3 μπάνιων και κουζίνας σε στιλ σεφ σχεδιαστών με πάγκους Corian, έναν ανοιχτό χώρο καθιστικού με έξοδο στο αίθριο με εκπληκτική θέα στη φύση και την ηρεμία. Το σπίτι έχει κατασκευαστεί με πολλές αναβαθμίσεις και τα καλύτερα υλικά της αγοράς με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, ιδιωτικό κήπο 500 τ.μ., αποθήκη, 2 A/C inverters, ιδιωτικό σύστημα θέρμανσης, πλήρως επιπλωμένο, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, εξαρτήματα κουφωμάτων αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, απόθεμα νερού, μεγάλο υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας και πολλά άλλα... Κοντά στις πιο εκπληκτικές ήσυχες παραλίες της Κασσάνδρας Χαλκιδικής!! ~
Για να λάβετε περισσότερες φωτογραφίες και μια πλήρη περιγραφή αυτού του ακινήτου, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας μέσω των εμφανιζόμενων στοιχείων επικοινωνίας. Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς!

Susan Jameson Realtor Ομάδα
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
B012 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή