• € 520.000
  • 1.269
  • 3+
Περιγραφή
Διατίθεται μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού Ξενοδοχειακή μονάδα 3*, με 14 δωμάτια, συνολικής επιφανείας 1.269,46 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 7.527 τ.μ. με 5 κτίρια. Λειτουργεί με την επωνυμία Ampelos Hotel.

Χτίστηκε το 2006 και διαθέτει 14 δωμάτια με 30 κλίνες.
- Το πρώτο κτίριο στεγάζει το ξενοδοχείο με το χώρο υποδοχής, μπαρ και εστιατόριο.
- Τα κτίρια 2, 3 και 4 στεγάζουν τα δωμάτια
- Το κτίριο 5 στεγάζει τα διαμερίσματα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στις πλαγιές του Κισσάβου, 500 μ. από την πλατεία του παραδοσιακού οικισμού Αμπελάκια, στην είσοδο της Κοιλάδας των Τεμπών, με απεριόριστη θέα προς το βουνό.
Το ακίνητο είναι μισθωμένο έως την 6/05/2029.
Η ημερομηνία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού έχει οριστεί στις 8/05/2024.
Τοποθεσία:
Το ακίνητο βρίσκεται στα Αμπελάκια, πρώην Δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Λαρίσης στη Θεσσαλία, Ελλάδα. Απέχει 383 χλμ. από την Αθήνα. Από τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2011 αποτελεί τμήμα του Δήμου Τεμπών, δημοτική ενότητα και κοινότητα αυτού. Τα Αμπελάκια είναι μία από τις πιο αξιοσημείωτες πόλεις της Θεσσαλίας και είναι μία καλά δομημένη οικιστική περιοχή με πολλά όμορφα αρχοντικά. Όσον αφορά τις υποδομές και την προσβασιμότητα σε Δημόσιες Υπηρεσίες, η περιοχή θεωρείται επαρκής.
Το επίπεδο συγκοινωνιών είναι ικανοποιητικό και οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται με υπεραστικά λεωφορεία. Επιπλέον, η περιοχή βρίσκεται κοντά σε κεντρικούς δρόμους.
Η Alsvit Hipoges σας παρέχει χωρίς καμία χρέωση, όλη την υποστήριξη συμμετοχής σας στο πρόγραμμα του πλειστηριασμού, a Hipoges Company σας παρέχει όλα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της και αφορούν στο ακίνητο καθώς και νομική και τεχνική συμβουλή μέσω του δικτύου συνεργατών της. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Το Portal είναι μια πλατφόρμα με πρόσβαση σε χιλιάδες ακίνητα όλων των κατηγοριών, όπως οικιστικά, επαγγελματικά και γη και απευθύνεται σε ιδιώτες και επενδυτές, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
HGS_SORE-0119 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.269 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 520.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή