Δυάρι Αλικαρνασσού, 1, Κέντρο, Λάρισα

ΛάρισαΑλικαρνασσού, 1
  • € 1.000
  • 3
  • 76
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πενταόροφη οικοδομή, επί της οδού Αλικαρνασσού αρ.1, στην συνοικία της Ανθούπολης στην οποία διατίθενται τριάρια εμβαδού 76 τ.μ. καθαρής επιφάνειας με 2 υπνοδωμάτια και μεζονέτες δύο επιπέδων εμβαδού 119 τ.μ. καθαρής επιφάνειας με 3 υπνοδωμάτια , πυλωτή (parking) και υπόγειο (αποθήκες).
Η πολυκατοικία ανεγείρεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο, βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά, κοντά σε σχολεία, πλατεία, σούπερ μάρκετ ,πρόσβαση σε αστικές συγκοινωνίες και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης.
Το υψηλής αισθητικής κτίριο θα είναι ενεργειακής κλάσης Α , θα κατασκευαστεί από αρίστης ποιότητας υλικά , με κέλυφος από θερμομονωτικό τούβλο τύπου
Τα διαμερίσματα , που διατίθενται προς πώληση είναι διαμπερή, φωτεινά, με εργονομία χώρου, ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, συνθετικά κουφώματα pvc , ενεργειακά διπλά τζάμια ανοιγόμενα - ανακλινόμενα, θωρακισμένη πόρτα , θυροτηλεόραση, αρίστης ποιότητας εντοιχιζόμενες ντουλάπες & κουζίνες , δάπεδα από κεραμικά πλακίδια και με δυνατότητα επιλογής από αγοραστή και πολλές άλλες παροχές.
Το κάθε διαμέρισμα διατίθεται με parking ισογείου & αποθήκη υπογείου με πρόσβαση και από ανελκυστήρα στον υπόγειο χώρο της οικοδομής.
Η κατασκευή της οικοδομής έχει ήδη ξεκινήσει.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5130915 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
76 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 1.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης