Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΆνδροςΆνδρος
  • € 68.000
  • 4.900
Περιγραφή
Πωλούνται 2 μοναδικά αμφιθεατρικά συνορεύοντα αγροτεμάχια των 4,9 στρ το καθένα στην περιοχή Παναγία Θεοτόκος στα ΒΑ της Άνδρου, στην αναγραφόμενη τιμή για το καθένα. Βρίσκονται μεταξύ του οικισμού Αποίκια, της μονής Αγίου Νικολάου, της περίφημης παραλίας Άχλα και πλησίον της ονομαστής ιαματικής πηγής Σάριζα. Σε ύψος 100μ από την επιφάνεια της θάλασσας και σε απόσταση 830μ από αυτή, έχουν μαγευτική θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου στα ανατολικά, μέχρι την Ικαρία σε διαυγή ατμόσφαιρα. 
Με σχεδόν πανομοιότυπες ορθογώνιες διαστάσεις 100μ Χ 50μ περίπου, έχουν πρόσοψη περίπου 50μ σε αγροτικό χαρακτηρισμένο δρόμο, είναι εκτός σχεδίου πόλης, εκτός οικισμού, εκτός της παράκτιας ζώνης ΖΟΕ των 350μ, σε απόσταση 812μ από τη θάλασσα και εκτός δικτύου Natura 2000. Είναι άρτια κατά κανόνα και οικοδομήσιμα, προβλέποντας για το καθένα κάλυψη 200τμ και δόμηση 150τμ, με μέγιστο ύψος 7,5μ. Στον κείμενο αγροτικό δρόμο διέρχονται κολώνες ΔΕΗ, ενώ δεν είναι δύσκολη η παροχή ύδρευσης. Δεν είναι χαρακτηρισμένα ως δασική έκταση, αλλά ως εγκαταλελειμμένοι χέρσοι αγροί και με όλα τα δικαιολογητικά διαθέσιμα για άμεση υπογραφή συμβολαίων.
Η περιοχή των αγροτεμαχίων βρίσκεται σε οδική απόσταση 2,2χλμ από την επαρχιακή οδό Μπατσίου-Άνδρου μέσω Βουρκωτής, 2,3χλμ από την κοντινότερη παραλία του Φαλακροκόρακα απέναντι από το νησάκι Παναγία Θεοτόκος, 4,5χλμ από τον οικισμό Αποίκια, 10χλμ από την οργανωμένη παραλία Πίσω Γυάλια, 11χλμ από τη Χώρα της Άνδρου, 17χλμ από την πασίγνωστη παραλία Άχλας, 27χλμ από το Μπατσί, 34χλμ από το Γαύριο, λιμάνι του νησιού. Κατάλληλα για κατοικία, επένδυση ή επαγγελματική χρήση. 
Σε απόσταση μόλις 2 ωρών από την Αθήνα, το νησί της Άνδρου έχει πλούσιες γεωγραφικές αντιθέσεις και συνδυάζει το ξερό κυκλαδίτικο τοπίο με την πλούσια βλάστηση και τα άφθονα νερά. Είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας με ψηλά βουνά, πολλές χαράδρες, μικρά ποτάμια, κοιλάδες, τρεχούμενα νερά, κυπαρίσσια, βελανιδιές, οπωροφόρα δέντρα, ελιές, ιαματικές πηγές και υπέροχες παραλίες. Η Άνδρος, πατρίδα φημισμένων καπετάνιων και εφοπλιστών, συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική παράδοση με νεοκλασικές επιρροές στα μεσαιωνικά, νεοκλασικά και νησιώτικα σπίτια της και αποτελεί μοναδικό προορισμό πολιτιστικού τουρισμού, απλά και μόνο για τα διεθνούς φήμης μουσεία της. Προσφέρει δε όλες τις βασικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης κατοίκων, όπως νομικές, ιατρικές, δημόσιας τάξης και εμπορικές/επιχειρηματικές. Αποκλειστικά από την Keller Williams Cosmos.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
394723 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.900 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 68.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή