Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Μελίβοια
  • € 590.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται στη Σωτηρίτσα συγκρότημα ακινήτων το οποίο βρίσκεται πάνω στον παραλιακό δρόμο. Βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία και αυτό το καθιστά ως ένα μοναδικό ακίνητο στην περιοχή. Απέναντι από το ακίνητο όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες βρίσκεται η παραλία. Η περιοχή τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολυσύχναστη. Παλαιότερα, χρησιμοποιούνταν ως επαγγελματικός χώρος-ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά και ως κατοικία.
Το ακίνητο είναι σε ένα περιποιημένο οικόπεδο 2000τμ. Το οικόπεδο έχει κήπο, δέντρα, φώτα, και φυσικά διαθέτει αρκετές θέσεις πάρκινγκ στο πίσω μέρος, και μία αποθήκη. Η πρόσβαση στα πάρκινγκ είναι άνετη.
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα multi-ακίνητο. Δηλαδή ως ένα ακίνητο πολλών χρήσεων.

Ας δούμε παρακάτω τις περιπτώσεις:

1η περίπτωση. Θα μπορούσε για παράδειγμα να αξιοποιηθεί ως ενοικιαζόμενα δωμάτια και να αποφέρει εισοδήματα.

2η περίπτωση: Θα μπορούσε όμως να χρησιμοποιηθεί και ως κατοικία. Υπάρχει ήδη μία έτοιμη μεζονέτα και ένα έτοιμο 4αρι για να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομες κατοικίες. Και βέβαια δίνεται η δυνατότητα οι υπόλοιπες 12 γκαρσονιέρες-studio να διαμορφωθούν κατάλληλα ούτως ώστε να γίνουνε μεγαλύτερα διαμερίσματα, ή ακόμα και να παραμείνουν ως έχουν.

3η περίπτωση: Να αξιοποιηθεί ταυτόχρονα και ως κατοικία και ως επαγγελματικός χώρος. Για παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος να κάνει τις διακοπές του είτε στη μεζονέτα είτε στο 4αρι, και παράλληλα να νοικιάζει τις γκαρσονιέρες-studio.

Και πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχουμε:
Στο οικόπεδο έχουμε χτισμένα δύο ξεχωριστά κτίρια. Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τι περιέχει το κάθε κτίριο.

Στο πρώτο κτήριο, το ισόγειο κατασκευάστηκε το 1980 και αποτελείται από 5 γκαρσονιέρες-studio και ένα 4αρι διαμέρισμα. Το συνολικό εμβαδό του ισογείου είναι περίπου 200 τμ. Ο πρώτος όροφος του κτηρίου χτίστηκε το 1989 και αποτελείται από 7 γκαρσονιέρες-studio, και έναν χώρο υποδοχής. Και στον πρώτο όροφο τα τετραγωνικά είναι περίπου 200. Τα studio διαθέτουν a/c και δορυφορική κεραία. Επίσης έχουμε και μία σοφίτα από πάνω η οποία αυτή τη στιγμή είναι γιαπί και μπορεί να αξιοποιηθεί στο μέλλον. Όλα τα διαμερίσματα είναι λειτουργικά και άμεσα αξιοποιήσιμα.

Το δεύτερο κτήριο του οικοπέδου είναι μία διώροφη μεζονέτα κατασκευής του 2010. Ας δούμε τι περιλαμβάνει η μεζονέτα. Το ημι-ισόγειο της μεζονέτας έχει δύο δωμάτια και δύο μπάνια. Ο πρώτος όροφος έχει ένα δωμάτιο-σαλόνι και ένα μπάνιο. Από το χωλ ανεβαίνουμε με εσωτερική σκάλα και χωλ στη σοφίτα η οποία έχει ένα μικρό δωμάτιο. Υπάρχει a/c. Και δορυφορικη κεραια Το σύνολο της μεζονέτας είναι περίπου 100 τμ.

Στο πίσω μέρος του οικοπέδου έχουμε 12 parking αριθμημένα.

Στο σύνολο έχουμε: Μία μεζονέτα, ένα 4αρι-διαμέρισμα, 12 γκαρσονιέρες-studio, μία σοφίτα-γιαπί, έναν χώρο υποδοχής, αποθήκη, και 12 πάρκινγκ. Το σύνολο των καθαρών τετραγωνικών στο σύνολο είναι περίπου 550 τμ.

Η θέρμανση γίνεται με λέβητα πετρελαιου, αλλά μόνο στο 4άρι του ισογείου. Υπάρχουν και 2 ηλιακοί θερμοσίφωνες. Το ρεύμα είναι τριφασικό. Υπάρχει σύστημ αασφαλείας - παρακολούθησης μέσω 6 καμερών στο οίκημα. Όλα τα κτήρια είναι πολύ καλής κατασκευής.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Χρήστος Κούσης. Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5132981 - 05/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
550 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 590.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή