Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΒόχαΑνώνυμη Οδός
  • € 15.600
  • 6.072
Περιγραφή
Διατίθεται μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού αγροτεμάχιο έκτασης 6.072 τ.μ. με προοπτικές οικιστικής ανάπτυξης, λόγω της τοποθεσίας του στις άκρες του χωριού Καλέντζι, στη θέση Βόχα, Κορινθία.

Είναι καλλιεργημένο με αμπέλια και ελαιόδεντρα.

Παράλληλα είναι οικοδομήσιμο, με:
Συντελεστή Δόμησης: 0,033
Ποσοστό Κάλυψης: 10%

Τοποθεσία:
Το Καλέντζι είναι ένας ημιορεινός οικισμός του Δήμου Βέλου-Βόχας. Η περιοχή έχει λίγους κατοίκους και χαρακτηρίζεται από αγροτική ζωή με σοδιές κυρίως από ελιές και σταφύλια (σουλτανίνα) με διάσπαρτα κτίρια και βιοτεχνίες, κυρίως για τη χρήση και συσκευασία αγροτικών προϊόντων.
Υπάρχουν όλες οι τυπικές υποδομές ενός αγροτικού οικισμού και οι κάτοικοί του εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες του Δήμου Βέλου-Βόχας (στον Βέλο και το Ζευγολατιό). Η περιοχή εξυπηρετείται από τα υπεραστικά λεωφορεία της Κορινθίας.
Η ημερομηνία πλειστηριασμού έχει οριστεί στις 15/3/24.
Η Alsvit Hipoges σας παρέχει χωρίς καμία χρέωση, όλη την υποστήριξη συμμετοχής σας στο πρόγραμμα του πλειστηριασμού, όλα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της και αφορούν στο ακίνητο καθώς και νομική και τεχνική συμβουλή μέσω του δικτύου συνεργατών της.Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Το Portal είναι μια πλατφόρμα με πρόσβαση σε χιλιάδες ακίνητα όλων των κατηγοριών, όπως οικιστικά, επαγγελματικά και γη και απευθύνεται σε ιδιώτες και επενδυτές, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
HGS_SORE-0223 - 13/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
6.072 m²
Έξοδα
τιμή
€ 15.600
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή