Μονοκατοικία βίλα Παλαιά Εθνική Οδός Ρεθύμνου-Χανίων, Πρινές 74100, Πρινές, Νικηφόρος Φωκάς

Νικηφόρος ΦωκάςΠαλαιά Εθνική Οδός Ρεθύμνου-Χανίων, Πρινές 74100
  • € 650.000
  • 5+
  • 307
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό το ακίνητο στο χωριό Πρινέ, κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου, βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο 1.440μ². Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και επενδεδυμένο με μεγάλα ώριμα εσπεριδοειδή και ελιές για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Η κύρια κατοικία αποτελείται από 180m² καθιστικού, καθώς και γκαράζ 2 αυτοκινήτων (45m²) με αυτόματες πόρτες, ανεξάρτητο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (47m²) και αποθήκη (35m²).
Στο ισόγειο βρίσκεται το γκαράζ με άμεση πρόσβαση στο σπίτι, μια αποθήκη και μια μεγάλη πλακόστρωτη ημίκλειστη βεράντα/αυλή που ανοίγει στον καταπράσινο κήπο. Δίπλα στην αυλή βρίσκεται ένα ξεχωριστό αυτόνομο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Το διαμέρισμα αποτελείται από σαλόνι, υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένα ντουλάπια, μπάνιο, κουζίνα, ιδιωτική είσοδο και εξωτερική βεράντα.

Οι εσωτερικές σκάλες οδηγούν στον 1ο όροφο όπου μπορείτε να βρείτε την κύρια κατοικία. Το σπίτι αποτελείται από εξοπλισμένη κουζίνα δίπλα σε ειδικό χώρο για σπίτι-γραφείο, μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με μεγάλο εντοιχισμένο τζάκι, τρία υπνοδωμάτια το καθένα με εντοιχισμένες ντουλάπες, κλιματισμό και ιδιωτικό μπαλκόνι, δύο μπάνια και ξεχωριστό δωμάτιο πλυντηρίων. Από το σαλόνι και την κουζίνα υπάρχει μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα με πρόσβαση σε μια ακάλυπτη βεράντα με φανταστική θέα στη θάλασσα.

Χτισμένο σε υψόμετρο 200 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και περιτριγυρισμένο από καταπράσινο τοπίο γεμάτο καρυδιές, πλατάνια, βελανιδιές και ελιές, το χωριό Πρινές διατηρεί στοιχεία από το ενετικό και οθωμανικό παρελθόν του, με αυλές, στοές, πέτρινα σπίτια και τρούλους διάσπαρτους παντού. Στο χωριό Πρινές υπάρχουν σύγχρονες ενοικιάσεις αγροτουριστικών μονάδων και εξοχικές βίλες, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο και καφέ-μπαρ. Το χωριό διαθέτει επίσης ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 και προσφέρει μονοπάτια ασφαλούς πεζοπορίας πάνω από 10χλμ με μονοπάτια που οδηγούν στο φαράγγι Vederi.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0579 - 03/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
307 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή