• € 150.000
  • 4.050
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2023
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ 4050τ.μ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 80 ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΑΡΔΕΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 60τ.μ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΟΜΗΣΗΣ (126τ.μ).
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΗΣΥΧΟ ΣΗΜΕΙΟ , ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΣΕ ΚΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ (1χλμ)ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ
" ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ" ΟΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ COSTA NAVARINO
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .

ΠΕΡΙΟΧΗ

Τα Ρίκια είναι μικρός παραθαλάσσιος αναπτυσσομενος οικισμός, κοντα στουςΓαργαλιάνους και υπάγεται Διοικητικά στον Δήμο Τριφυλίας , του Νομού Μεσσηνίας .

Πολύ γνωστή και δημοφιλής, κυρίως στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, είναι η οργανωμένη παραλία του οικισμού, η γνωστή Χρυσή Ακτή : Η Το Μάτι, όπου προεκτείνεται μέχρι το Costa Navarino.

Ο οικισμός βρίσκεται, σε υψόμετρο 450 μέτρα Διάμετρος διπλα στις Ακτές του Ιονίου Πελάγους Η Απόστασή από τους Γαργαλιάνους 8 χλμ ,απο το γραφικο ψαροχώρι της ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗΣ 7,5 χιλιόμετρα σε βορειοδυτική κατεύθυνση και επίσης περίπου 1,6 ΧΛΜ απο τον οικισμο της Τραγάνας και το ξενοδοχειακό συγκροτημα Costa Navarino, 2 Χιλιόμετρα απο τον Ρωμανό , απο την Γιαλοβα 3 χλμ σε νοτιοανατολική κατεύθυνση 15 ΧΛΜ προς την Πύλο, και 55χλμ απο τον διεθνη Αερολιμενα της Καλαματας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5148367
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.050 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή