Μονοκατοικία βίλα 700 τμ, Κέντρο, Πρέβεζα

Πρέβεζα
  • € 1
  • 5+
  • 700
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΡΕΒΕΖΑ: Πωλείται πολυτελής παραθαλάσσια βίλα 700 τμ, χτισμένη δίπλα από την μεγαλύτερη παραλία της δυτικής ακτής της Ελλάδας στο Ιόνιο Πέλαγος. Η βίλα περιέχει ένα μεγάλο κήπο με πισίνα, αιωνόβιες ελιές, οπωροφόρα δέντρα, αμπέλια και πλούσια βλάστηση σε ένα οικόπεδο 13 στρεμμάτων. Το εντυπωσιακό τοπίο και η φυσική ομορφιά της βίλας την καθιστούν μοναδικό ακίνητο στην περιοχή.

Η βίλα είναι χτισμένη με υψηλά σχεδιαστικά πρότυπα, με βάση την άνεση και τον παραδοσιακό ελληνικό σχεδιασμό. Εξασφαλίζει την μέγιστη ιδιωτικότητα αφού υπάρχουν περιμετρικά δέντρα και περιποιημένοι κήποι, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την υπέροχη θέα στη θάλασσα από κάθε γωνιά της ιδιοκτησίας.

Η πισίνα βρίσκεται μπροστά από τη βίλα και περιβάλλεται από καλά διατηρημένους κήπους με γκαζόν. Από τη μία πλευρά, ένας καλυμμένος χώρος διατρέχει το μήκος της πισίνας εξασφαλίζοντας ότι έχετε την επιλογή του ήλιου ή της σκιάς όλη την ημέρα. Το κολύμπι στην πισίνα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός του καταπράσινου του κήπου και του λαμπερού μπλε του Ιονίου. Ο χώρος της πισίνας είναι εξοπλισμένος με ξαπλώστρες και υπαίθρια ντους. Μπορείτε να περάσετε χαλαρά απογεύματα απολαμβάνοντας τον ήλιο, την θέα στην θάλασσα και την απόλυτη ηρεμία.

Η βίλα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ως μια ευρύχωρη και άνετη κατοικία, ώστε αυτοί που κατοικούν να αισθάνονται αναζωογονημένοι από τον φωτεινό και ευάερο σχεδιασμό της. Επίσης έχει μεγάλες συρόμενες πόρτες που διατρέχουν όλο το μήκος του ακινήτου, έτσι ώστε να είναι ηλιόλουστο και να έχει θέα από κάθε χώρο τόσο στον κήπο και την πισίνα, όσο και στη θάλασσα. Το μεγάλο σαλόνι περιέχει τζάκι και έχει άνετους καναπέδες, τηλεόραση, ηχοσύστημα και μία μεγάλη τραπεζαρία. Υπάρχουν διάσπαρτοι καναπέδες και πολυθρόνες σε όλο το ακίνητο για απόλυτη απόλαυση και χαλάρωση.

Η μοντέρνα κουζίνα βρίσκεται μεταξύ της επίσημης τραπεζαρίας και της εσωτερικής αίθουσας πρωινού, η οποία οδηγεί απευθείας στη στεγασμένη τραπεζαρία σε εξωτερικό χώρο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεται ένα άνετο σπίτι συν υπάρχει ένα εσωτερικό μπάρμπεκιου και ένας παραδοσιακός ξυλόφουρνος.

Η εντυπωσιακή Master Suite διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με άνετους καναπέδες, κρεβάτι king size και ιδιωτικό μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Η Master Suite διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με ιταλικά πλακάκια με μπανιέρα και σύστημα τζακούζι με ντους.

Η Οικογενειακή Σουίτα με κρεβάτι king size και άνετο καναπέ διαθέτει ένα δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και κοινόχρηστο ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Όλα τα δωμάτια στην Οικογενειακή Σουίτα διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Δύο διπλές σουίτες βρίσκονται στο ισόγειο με κρεβάτια king size, ιδιωτικά μπάνια, άνετους καναπέδες και μεγάλες συρόμενες πόρτες που οδηγούν στον κήπο και την πισίνα.

Το έκτο υπνοδωμάτιο με μεγάλο διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο είναι προσβάσιμο μέσω μιας αίθουσας παιχνιδιών.

Η αίθουσα παιχνιδιών είναι πλήρως εξοπλισμένη με πινγκ πονγκ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player και ένα σαλόνι με άνετα καθίσματα και τραπέζι ιδανικό για επιτραπέζια παιχνίδια.

Η βίλα βρίσκεται βρίσκεται δίπλα από την θάλασσα. Απέναντι από την κεντρική είσοδο υπάρχει ιδιωτικό μονοπάτι με 5 σκαλιά που σε οδηγεί κατευθείαν σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία και πεντακάθαρη θάλασσα. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη και παραμένει ανεξερεύνητη ακόμα και στο απόγειο της εποχής. Είναι ιδανική για ιστιοσανίδα, kite surfing, ψάρεμα ή απλώς για κολύμπι και ηλιοθεραπεία.

Η βίλα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χλμ. από την πόλη της Πρέβεζας και 23 χλμ από το αεροδρόμιο του Ακτίου. Ενώ σε απόσταση μισής με μίας ώρας περίπου με το αυτοκίνητο βρίσκονται τα Ιωάννινα, η Πάργα, η Λευκάδα και τα Σύβοτα.

Η βίλα είναι ιδανική τόσο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, όσο και για επένδυση.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: Τιμή μετά από αίτημα, μόνο σοβαρές προτάσεις.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: Α-9001


Μεσιτικό γραφείο REBS
Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 135, Καρδαμίτσια, Ιωάννινα
Τηλ.: 2651072052
Email: rebs.info1@gmail.com
Web: www.rebs.gr

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Α-9001 - 10/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
700 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή