Θέση στάθμευσης αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας προς Ενοικίαση

ΠάροςΝικολάου Στέλλας
  • € 3.000/μήνα
  • 3.700
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2023
Περιγραφή
Επενδυτική ευκαιρία στην Πάρο για εκμετάλλευση

Μια άνευ προηγουμένου επενδυτική προοπτική περιμένει μέσα στο μαγευτικό νησί της Πάρου: Παρουσιάζεται ένα εκτεταμένο σύνολο αγροτεμαχίων 3700 τετραγωνικών μέτρων με οριζόντια κατάτμηση, στρατηγικά τοποθετημένο μέσα στην Παροικιά, την πολυσύχναστη πόλη του λιμανιού. Το ακίνητο προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για την επίλυση του προβλήματος στάθμευσης στην Παροικιά.

Στρατηγική τοποθεσία, απαράμιλλη απόδοση.
Βρίσκεται στην Παροικιά, μόλις 200 μέτρα από το λιμάνι: Το σύνολο των αγροτεμαχίων απολαμβάνει ένα κεντρικό πλεονεκτικό σημείο και άμεση πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο του Νικολάου Στέλλα (περιοχή Βαγιά). Κάθε αγροτεμάχιο έχει πρόσβαση σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Κεντρικά πλεονεκτήματα: Τοποθετημένα κατά μήκος των κύριων οδικών αρτηριών της Παροικιάς, αυτά τα διασυνδεδεμένα αγροτεμάχια κατέχουν το κλειδί για την άμβλυνση των προβλημάτων στάθμευσης της Πάρου.

Άφθονος χώρος, ατελείωτες προοπτικές: Με μια εκτεταμένη έκταση 3700 τετραγωνικών μέτρων προς εξερεύνηση, οραματιστείτε ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα στάθμευσης με προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων. Αυτός ο χώρος έχει τη δυνατότητα να γίνει η κορυφαία εγκατάσταση στάθμευσης του νησιού, λύνοντας προβλήματα που πρόκειται μόνο να αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου και την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Εξασφαλισμένο και έτοιμο για δράση: Οι απαραίτητες άδειες περίφραξης έχουν εκδοθεί, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια όλων των σταθμευμένων οχημάτων. Επιπλέον, η σχολαστική νομική τεκμηρίωση ανοίγει το δρόμο για την απρόσκοπτη και άμεση σύναψη συμβάσεων, επιταχύνοντας την έναρξη της επένδυσης.

Επενδύστε για μακροπρόθεσμα κέρδη: Αξιοποιήστε τη μαγνητική έλξη του τουρισμού της Πάρου προς όφελός σας. Η σταθερή εισροή επισκεπτών μεταφράζεται σε μια διαρκή ζήτηση για λύσεις στάθμευσης. Η επένδυση αυτή υπόσχεται διαρκείς και σημαντικές αποδόσεις. Επίσης, προφέρει λύση και για τους κατοίκους της Παροικιάς το χειμώνα.

Ευέλικτες επιλογές: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι επίσης δυνατή η διαπραγμάτευση για την ενοικίαση ενός ή περισσότερων αγροτεμαχίων, ανάλογα με την επενδυτική στρατηγική και το όραμά σας.

Αδράξτε τη στιγμή - η επένδυσή σας στην Πάρο σας προσμένει: Αγκαλιάστε το ρόλο του οραματιστή στην αναδιαμόρφωση της δυναμικής της ακίνητης περιουσίας του νησιού, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα σταθερό οικονομικό μέλλον. Για μια βαθύτερη διερεύνηση αυτής της ευκαιρίας, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6948530777 (Ελευθέριος Κυριακίδης). Το σκηνικό είναι έτοιμο για τον μετασχηματισμό του επενδυτικού ορίζοντα της Πάρου - αδράξτε την ευκαιρία σήμερα!

Η τιμή στο σάιτ είναι ενδεικτική - Τιμή συζητήσιμη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5151769
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
θέση αυτοκινήτου
εμβαδό
3.700 m²
Έξοδα
τιμή
€ 3.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης