Δυάρι Αργυρού Ουμβέρτου 31, 621 25, Σέρρες, Κέντρο, Σέρρες

ΣέρρεςΑργυρού Ουμβέρτου 31, 621 25, Σέρρες
  • € 43.000
  • 2
  • 38
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 10-7905 - Σέρρες Κέντρο Καλκάνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη γκαρσονιέρα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 38 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2002 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά - Τιμή: 43.000 € Πωλούνται δύο ισόγεια στούντιο των 19τ.μ. το καθένα η μία έχει τζακουζι .
Σε καλή κατάσταση με ατομικό λέβητα αερίου, κουφώματα αλουμινίου , εξοπλισμένα με έπιπλα και ηλεκτρικά επενδυτικά τώρα νοικιάζονται και βραχυχρόνια μίσθωση AIRBNB .Σίγουρη επένδυση .
Κωδικός ακινήτου: 10-7905 - Σέρρες Κέντρο Καλκάνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 38 τ.μ. Αυτή η γκαρσονιέρα είναι ένα όμορφο και λειτουργικό κατάλυμα, ιδανικό για νεαρά ζευγάρια ή μόνους ταξιδιώτες. Κατασκευάστηκε το 2002 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, δίνοντας έμφαση στην οικονομία και την ποιότητα ζωής. Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, προσφέροντας άνετους χώρους για την καθημερινή ζωή. Η θέρμανση είναι ατομική με χρήση αερίου, ενώ οι κουφώματα αλουμινίου και τα πλακάκια στα πατώματα του διαμερίσματος δίνουν μια αίσθηση ποιότητας και αντοχής. Η τιμή πώλησης είναι 38.000€, μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα υπέροχο κατάλυμα στο κέντρο των Σερρών
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10-7905 - 05/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
38 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 43.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή