Ξενοδοχείο προς Πώληση

Τύμφη
  • € 1.950.000
  • 500
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2024
Περιγραφή
Αποκλειστικό:

Με νέα μειωμένη τιμή από 2.6Μ σε κάτω απο 2Μ με περιθώριο επιπλέον καλύτερης τιμής κατόπιν σοβαρών προτάσεων.

Παρέχεται και η δυνατότητα μακροχρόνιας μίσθωσης 15 ετών με δυνατότητα αγοράς του ξενοδοχείου από τον μισθωτή.

Διατίθεται προς πώληση καταπληκτικό νεόδμητο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κατασκευή το 2019 που λειτουργεί όλο τον χρόνο σε ένα απο τα ομορφότερα και διάσημα χωριά του κεντρικού Ζαγορίου Ιωαννίνων.

Πρόκειται για ένα μοναδικό κατασκευαστικά έργο με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, με προσεγμένα και ακριβά υλικά (πέτρα, ξύλο) με όλες τις πλέον σύγχρονες ανέσεις στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων και των δωματίων.

Σε οικόπεδο 745τ.μ. αναπτύσσεται μέσω 4 διαφορετικών κτιρίων συνολικής κάλυψης 482τ.μ. αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο δυναμικότητας 14 δωματίων διαφορών μεγεθών και κλινών.

Σε υψόμετρο 1100μ. και μέσα στο καταπράσινο τοπίο με θέα την Πίνδο, αυτό το καταπληκτικό ξενοδοχείο λειτουργεί όλο τον χρόνο με υψηλές αποδόσεις μέσω των κρατήσεων με αυξητική προοπτική για τα επόμενα έτη παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας.

Όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις έγιναν με αυστηρό κανονισμό και τον παραδοσιακό τρόπο
ακανόνιστη Βυζαντινή Ξερολιθια αφού το αρχικό κτίριο που υπήρχε στο σημείο ήταν του 18ου αιώνα. Η τοιχοποιία είναι πέτρινη με πάχος 50 εκ. και οι σκεπές επίσης πέτρινες με μαύρη πλάκα Καρύστου και κάτω τρεις επιπλέον στρώσεις, ξυλείας – Φελιζόλ (Daw/Ravago) και αυτοκόλλητη αναπνέουσα μεμβράνη.

Όλα αυτά εξασφαλίζουν άριστη θερμομόνωση χειμώνα και καλοκαίρι.

Το ξενοδοχείο για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του διαθέτει επιπλέον τα παρακάτω:

Θέρμανση με δύο λέβητες πετρελαίου 60.000 Btu και 250.000Btu, Fan Coils σε όλους τους εσωτερικούς χώρους (πρόβλεψη για Air condition).

Τα δωμάτια εσωτερικά είναι εξοπλισμένα με άνετα κρεβάτια, στρώματα, μαξιλάρια τριών επιλογών, κλινοσκεπάσματα και λευκά είδη πρώτης ποιότητας, Ψυγείο (Μίνι μπαρ), Smart TV, τουαλέτα και μπάνιο-ντους με στήλες υδρομασάζ πολλαπλών σημείων.

Ζωγραφιστά τζάκια, αυθεντικοί πίνακες ζωγραφικής, γκραβούρες, παλιές φωτογραφίες, παλιά έπιπλα (αντίκες), παλιά φωτιστικά (οπαλίνες) και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Υπάρχει ηλεκτρογεννήτρια 33 KVA (Απόλυτος αυτονομία) και εκχιονιστικό μηχάνημα.

Δεξαμενή νερού 40 κυβ. μέτρων και εγκατάσταση τροφοδοσίας όλων των χώρων του ξενώνα σε περίπτωση διακοπής του νερού του δικτύου. Επιπλέον το νερό της δεξαμενής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πυρόσβεση με την χρήση της αντλίας πυρόσβεσης υψηλής πιέσεως HG 30 13 HP.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει ζεστό καθιστικό χώρο αναψυχής τριών δωματίων με πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, καφέ-μπαρ κλπ.

Η περιοχή Ζαγόρι έχει επισκεψιμότητα καθόλα την διάρκεια του έτους με υψηλές πληρότητες και κρατήσεις, ιδανική επιλογή επένδυσης μιας και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ως άρτια κατασκευασμένο και νεόκτιστο δεν απαιτεί καμία προσθήκη ή ανακαίνιση και μπορεί να αποφέρει άμεσα οφέλη από την αγορά του στον καινούργιο ιδιοκτήτη.

Παρέχονται όλες οι πληροφορίες (σχεδιαγράμματα, κατόψεις, τίτλοι ιδιοκτησίας,κτλ.), φωτογραφικό υλικό κατόπιν σοβαρών προτάσεων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5156013
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
10 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή