Duplex Εθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου, Πλατανιάς 73006, Καλυδονία, Κολυμβάρι

ΚολυμβάριΕθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου, Πλατανιάς 73006
  • € 360.000
  • 4
  • 119
  • 2
Περιγραφή
Δύο όμορφες διώροφες κατοικίες υπό κατασκευή κοντά στο Κολυμπάρι.
Πρόκειται για δύο όμορφες διώροφες κατοικίες υπό κατασκευή προς πώληση στη Δημοτική Ενότητα Κολυμβαρίου. Κάθε κατοικία είναι 119,41 m2 και βρίσκεται σε οικόπεδο 317,17m2. Κάθε μία διαθέτει κολυμβητική δεξαμενή 31 m2. Το σχέδιο περιλαμβάνει:

Ισόγειο (67,41 m2): Το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Επιπλέον, υπάρχουν μεγάλες βεράντες με άμεση πρόσβαση στην ιδιωτική πισίνα. Όροφος (52 m2): Ο όροφος περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μεγάλα μπαλκόνια. Η θέα από τον όροφο είναι προς ελαιώνες και είναι αξιοποιημένη τα μέγιστα.

Ενεργειακή Απόδοση: Έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην ενεργειακή απόδοση των κατοικιών. Υπάρχει θερμοπρόσοψη, μόνωση του δώματος, διπλοί ηχομονωτικοί και ενεργειακοί υαλοπίνακες στα κουφώματα και αντλία θερμότητας τύπου αέρα-αέρα για ψύξη και θέρμανση.

Χαρακτηριστικά: Οι κατοικίες διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα που προσφέρουν άφθονο φυσικό φωτισμό, ηλιακό θερμοσίφωνο, κεντρικό σύστημα καθαρισμού και αυτονομία εισόδου. Ο χρωματισμός των κατοικιών είναι σε γήινους τόνους. Αυτές οι κατοικίες φαίνονται να προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαβίωση, με μοντέρνα χαρακτηριστικά, εξαιρετική θέα και έμφαση στην ενεργειακή απόδοση και την ανεξαρτησία.

Τοποθεσία: Οι κατοικίες βρίσκονται 3 χιλιόμετρα από την παραλία του Κολυμβαρίου, 3 χιλιόμετρα από το χωριό Ραβδούχα, 4 χιλιόμετρα από το Νωπήγεια, 24 χλμ από Χανιά, 38 χλμ από αεροδρόμιο.

Τιμή: Ευρώ για έκαστη κατοικία 360.000 συν έξοδα μεταβίβασης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AK 2369 - 04/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
119 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή