Τριάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Άλσος Παγκρατίου, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 480.000
  • 4
  • 101
  • 3
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα όμορφο διαμέρισμα 1ου ορόφου στην καρδιά της Αθήνας σε ιδανική τοποθεσία στο κάτω μέρος του Παγκρατίου και στη γνωστή και κομψή οδό Ριζάρη.
Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για αγοραστές Golden Visa καθώς και για επενδυτές.
Το διαμέρισμα πωλείται πλήρως ανακαινισμένο με υψηλής ποιότητας υλικά στα 465.000 ευρώ καθώς και πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο στα 490.000 ευρώ

Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια
καθώς και ένα μικρό χώρο εισόδου.

Συνδυάζοντας την άνεση με την εξαιρετική τοποθεσία και την ευκολία πρόσβασης, αυτό το μοναδικό ακίνητο απέχει μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός και το Κολωνάκι και θα επιτρέψει στους νέους ιδιοκτήτες να ζήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της πόλης.
Το διαμέρισμα είναι ήσυχο και ηλιόλουστο και η τοποθεσία του ακινήτου είναι στρατηγική καθώς απέχει μόλις 3' με τα πόδια από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και 5' με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός και την περιοχή Κολωνάκι ή τους Βασιλικούς Κήπους.
Βρίσκεται, επίσης, μόλις 1 χλμ από τον Λυκαβηττό.
Η πολυσύχναστη περιοχή γύρω από το διαμέρισμα έχει όλα όσα χρειάζεστε, όπως σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία, σχολεία, παιδική χαρά, γυμναστήριο, πάρκο, εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ. ιδανική για οικογένειες και άτομα που θέλουν να επενδύσουν στην αγορά ενός ακινήτου στην καρδιά της Αθήνας και αναζητούν κορυφαία και στρατηγική τοποθεσία.
Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

Το Παγκράτι είναι μια περιοχή στρατηγικής τοποθεσίας μιας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Κολωνάκι, το Σύνταγμα, τους Βασιλικούς Κήπους, το Καλλιμάρμαρο, τον Λυκαβηττό και μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο ή το μετρό από το Λιμάνι του Πειραιά . Απέχει μόλις 5 λεπτά από την πλησιέστερη είσοδο της Αττικής Οδού με άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο και άλλες τοποθεσίες της Αττικής. Το παγκράτι διαθέτει εξαιρετική συγκοινωνία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SNEQ - 22/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
101 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή