Μονοκατοικία βίλα βιγγλατσουρι, Κασσιόπη, Κέρκυρα

ΚέρκυραΒΙΓΓΛΑΤΣΟΥΡΙ
  • € 2.800.000
  • 5+
  • 520
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται μοναδικής ομορφιάς και παραδοσιακής Κερκυραϊκής αρχιτεκτονικής Βίλα, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2024.
Η Βίλα που εκτείνεται σε 3 επίπεδα 520τ.μ σε οικόπεδο 2.000τ.μ, βρίσκεται στην περιοχή Βιγγλατσούρι στον οικισμό Νησάκι, στην Βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας.
Η Βίλα θα παρέχει στον ιδιοκτήτη όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πολυτέλεια, που αναζητά και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Βρίσκεται σ’ένα ειδυλλιακό μέρος, δεντροφυτεμένο και με την απαραίτητη κλίση το οικόπεδο, έτσι ώστε να προσφέρει την απαράμιλλης ομορφιάς θέα στην θάλασσα της περιοχής σε οποιοδήποτε επίπεδο και να βρίσκεται ο κάτοικός της.
Αποτελείται στον υπόγειο χώρο από 2 υπνοδωμάτια, playroom, σαλόνι κουζίνα ενιαίος χώρος, μπάνιο, W.C, δεξαμενή νερού, πλυσταριό και μηχανοστάσιο.
Στο Ισόγειο διαθέτει καθιστικό μεγάλο με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και W.C και 2master rooms στον εσωτερικό χώρο και στον εξωτερικό καλυμμένες βεράντες που οδηγούν στην πισίνα 52.23τ.μ και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο bbq.
Στον όροφo διαθέτει 2 μεγάλα master rooms με μεγάλες βεράντες που βλέπουν την θάλασσα.
Το αποκλειστικής χρήσης οικόπεδο της βίλας θα παρέχει χώρους στάθμευσης και διαμορφωμένο δρόμο.
Το Βιγγλατσούρι βρίσκεται σε απόσταση 22χλμ από το Κέντρο της Πόλης, είναι μια ήσυχη τουριστική περιοχή, με υπέροχη θέα την θάλασσα και στην βόρεια μεριά το όρος Παντοκράτωρ. Ιδανική Βίλα για επένδυση ή ιδιοκατοίκηση.
Τιμή πώλησης 2.800.000€

BBQ, απόσταση από θάλασσα 1000μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 4, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι, Διεύθυνση ΒΙΓΓΛΑΤΣΟΥΡΙ, δορυφόρος, εμβαδόν οικοπέδου 2000, Εμφάνιση Διεύθυνσης VIGLATSOURI, ενεργειακή κλάση Α+, επενδυτικό, έπιπλα, θέα θάλασσα, κατάσταση ακινήτου Υπο κατασκευή, κουφώματα αλουμινίου, πισίνα, πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, σοφίτα, Τ.Κ. 49083, τηλεόραση, τύπος γκαράζ κλειστό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου κήπος, υπόγειο, φούρνος, φωτεινό, ψυγείο
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
C-6983 - 29/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
520 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.800.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή