Τριάρι Νεοφύτου Βάμβα, 8, Αθήνα Ελλάδα, 10674, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - ΛυκαβηττόςΝεοφύτου Βάμβα, 8, Αθήνα Ελλάδα, 10674
  • € 1.880.000
  • 5+
  • 228
  • 3+
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
Μοναδικό ρετιρέ μεζονέτα δίπλα στην πλατεία Κολωνακίου.
Βρίσκεται στον 6ο και 7ο όροφο ενός κτιρίου του 1960, σε έναν ήσυχο δρόμο, σε έναν από τους ασφαλέστερους δρόμους της περιοχής. Ο 6ος όροφος αποτελείται από τρία μεγάλα σαλόνια, συμπεριλαμβανομένης της τραπεζαρίας, μιας μεγάλης φωτεινής κουζίνας και δύο από τα υπνοδωμάτια με ένα μπάνιο και μια τουαλέτα.
Στον 7ο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο και ένας μεγάλος χώρος ενιαίος με μία δεύτερη κουζίνα.
Όλο το διαμέρισμα, καί στους δύο ορόφους, διαθέτει μεγάλες βεράντες με υπέροχη θέα που προσφέρουν θέα στον Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού.

Χρήζει ολικής ανακαίνισης.

* Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Κολωνάκι είναι μια προνομιακή συνοικία, γεμάτη από τη γοητεία του παλιού καιρού, με κοσμοπολίτικη λάμψη, ακριβώς στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος και τις ιστορικές συνοικίες της Πλάκας και της Ακρόπολης.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Κολωνάκι θεωρείται ένα εμπορικό αλλά και καλλιτεχνικό κέντρο με πολλά καφέ, εστιατόρια, μπουτίκ επώνυμων, σχεδιαστών, θέατρα και βιβλιοπωλεία. Είναι η περιοχή που πρέπει να επισκεφθείς για να κάνεις τα ψώνια σου σε κάποια από τα μοντέρνα ή τα διάσημα καταστήματα. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγάλο «Μουσείο της Αθήνας», καθώς το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Μπενάκη, το Κυκλαδικό και το Μουσείο Γουλανδρή που άνοιξε πρόσφατα, βρίσκονται σε ακτίνα 1 χλμ. Αφετηρία για τους Αθηναίους λογοτέχνες και τους νομοθέτες, το Κολωνάκι είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας πολυπόθητος προορισμός για ακίνητα.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει από 50 λεπτά έως 1 ώρα με το γρήγορο τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτική δυναμική: Το Κολωνάκι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, και είναι μια περιοχή που πάντα προσελκύει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T3HG - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
228 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 1.880.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή